Cupa României Ioan Ovidiu Sabău vrea să o ducă pe U Cluj în semifinalele Cupei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ioan Ovidiu Sabău nu concepe alt rezultat în meciul cu Hermanstadt decât calificarea în semifinalele Cupei României. 
"Ca obiectiv, ţinând cont că anul trecut am jucat o finală, pretenţiile astea sunt... Eu personal mi-am stabilit acest obiectiv, cred că şi suporterii noştri îşi doresc să jucăm finala. Cred că şi conducerea. Şi jucătorii 100% sunt pregătiţi şi motivaţi să ne calificăm mâine. E foarte important să pregătim bine jocul de mâine. Ei au o zi în plus faţă de noi ca recuperare, dar totuşi avem şi noi patru zile şi nu cred că este condiţionată forma sportivă şi ritmul", a afirmat Sabău.

Tehnicianul echipei clujene consideră că pentru o calificare în penultimul act al competiţiei e nevoie de multă ambiţie din partea jucătorilor săi: "Am analizat ultimul joc, ştim ce trebuie îmbunătăţit, dar pe lângă partea de pregătire, trebuie să existe şi multă voinţă şi ambiţie pentru a obţine ceva, un obiectiv atât de important. Întâlnim o echipă omogenă, cu un antrenor foarte bine pregătit, un om serios. E o echipă care joacă de trei ani cam cu acelaşi sistem, acelaşi lot, o echipă care ştie ce are de făcut în teren. Nu va fi uşor, va trebui să facem ambele faze bine. Cred că va fi un meci foarte tacticizat".

Sabău se aşteaptă de la jucătorii cu experienţă din lotul său să fie adevăraţi lideri în teren.

"Jucătorii cu experienţă au demonstrat că au calitate, că pot încă şi toţi aşteptăm ceva de la ei, inclusiv suporterii. Ei sunt nişte lideri, în jurul lor ceilalţi jucători pot creşte şi responsabilitatea este pe umerii lor. Şi eu am trecut prin această perioadă ca jucător", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Echipa de fotbal U Cluj va întâlni formaţia FC Hermannstadt, miercuri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, în sferturile de finală ale Cupei României, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel