Superliga Romaniei Ioan Varga anunţă că "în proporţie de 90%" Dani Coman va fi preşedintele lui CFR Cluj

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dani Coman a demisionat de la conducerea lui Hermanstadt în această iarnă, iar numele său a fost vehiculat de mai multe ori la FC Rapid. Se pare, însă, că CFR Cluj a reuşit să îl convingă să accepte o nouă provocare. 



Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, i-a îndeplinit dorinţa lui Dan Petrescu, care a spus că îşi doreşte un preşedinte de club din România, şi aproape l-a convins pe fostul portar al naţionalei.

“M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru. A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului.

După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului. Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. 

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii. 

Pe final de săptămână, vineri, probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă.

Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi este locul. Vorbim, bineînţeles, de campioana României”, a spus Neluţu Varga la Fanatik

Dani Coman a spus că nu vrea să îi ia locul lui Daniel Niculae în Giuleşti 

Daniel Coman este liber de contract, în momentul de față, după ce a încheiat colaborarea cu FC Hermannstadt. Fostul portar al Rapidului a spus clar care este posibilitatea revenirii sale la clubul din Giulești. Fostul oficial al sibienilor a afirmat că nu ar reveni la Rapid, unul dintre motivele acestuia fiind respectul pe care îl poartă față de bunul său prieten, Daniel Niculae.

„Dacă mi s-ar propune acum să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae nu aș face-o, indiferent de cât de mult țin eu la Rapid”, a declarat Daniel Coman, potrivit digisport.ro

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?