Superliga Romaniei Ioan Varga promite 5 transferuri tari la CFR Cluj pentru titlu. Clujenii sunt la 8 puncte de FCSB

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, dar Ioan Varga, patronul echipei, promite transferuri spectaculoase în lupta la titlu. "Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5,6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc.

Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și SuperLiga.

Dacă vi-l aduceți aminte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio, acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj.

Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România. Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7", a declarat Varga la Fanatik.

Mandorlini, supărat după meciul de la Sf Gheorghe 

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, iar antrenorul Andrea Mandorlini a tras un semnal de alarmă după meci. 

"E destul de greu. Am avut partida în mână, puteam să facem 2-0. Am făcut multe greșeli și am fost egalați. E greu să vorbești, sunt multe de spus. Am reușit să deschidem scorul, apoi am avut ocazia să ne desprindem, dar după au intervenit erorile.

Nu reușim să concretizăm lucrurile ofensive și la noi înscrie mereu un mijlocaș, dar oricum nu trebuie să facem aceste greșeli.

Demis? Cine? Pentru ce motiv? Spui tu? Cred că sunt și alte întrebări de adresat. Eu sunt aici și îmi fac treaba. Nu cred că are rost să ne gândim la ce va fi mâine, important este să vorbim despre prezent", a spus Mandorlini.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel