Fotbal Investeşte Ion Ţiriac la Dinamo? „Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul mare jucător de tenis, Ion Țiriac, a fost vehiculat în mod repetat, în ultima perioadă, în ceea ce privește o posibilă implicare la clubul alb-roșu. Acesta a vorbit despre posibile investiții la Dinamo București.



„Să plâng cu echipa...eu sunt pasionat de fotbal!”

Ion Țiriac a vorbit despre decizia asupra implicării sale la echipa de fotbal Dinamo. El a explicat de ce nu a investit, încă, la clubul din Ștefan cel Mare, chiar dacă, în repetate rânduri, au circulat multe informații în acest sens. 

Milionarul a afirmat că are dorința de a investi într-un club de fotbal, implicit în echipa antrenată de Zeljko Kopic, dar nu se proiectează ca fiind implicat în mod direct în acest sport: „[..] nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate pe un om care a fost acolo, ca Hagi, ca Lucescu, da! Însă, eventual, să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni...”

De asemenea, afaceristul român a mai declarat, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, că îi place fotbalul și ar dori să se implice ca parte financiară, și nu numai: „Să mă bucur sau să plâng cu echipa... Dar e prea complicat! Ultrașii de o parte, pasionații de altă parte. Eu sunt pasionat de fotbal!”

„Mâine le dau banii!”

Întrebat când va investi în echipa „câinilor”, Țiriac a răspuns retoric: „...cu plăcere, ce să facă cu ei?!”, continuându-și ideea privind condițiile în care s-ar implica la club: „Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu 1000 de copii și îmi arată unde se antrenează...”. Așadar, Țiriac dorește ca, în condițiile în care ar investi în club, Dinamo să aibă priorități clare în legătură cu viitorul fotbalului alb-roșu: să investească, la rândul său, în generațiile viitoare de fotbaliști.

Dacă Dinamo București dorește și realizează propunerea lui Ion Țiriac, acesta din urmă afirmă în mod răspicat că va investi în club: „[..] mâine le dau banii! Asta mă interesează: copiii! Copii, copii, copii...să aibă ce nu am avut eu!”, a mai declarat acesta.

Un nou stadion în Otopeni

„Mă interesează treaba cu...și i-am spus lui Mircea [Lucescu]: - Dom'le, dacă trebuie să facem ceva, le fac și-un stadion la Otopeni...am teren destul de...dacă unul ca Mircea Lucescu ar lua - numai să fie Papă! Să ia zece dintr-ai lui, cum Nadia și-a luat la gimnastică.”, a mai susținut afaceristul. În plus, Țiriac nu a putut să nu remarce lipsa personalului tehnic cu care se confruntă fotbalul românesc: „[..] nu mai avem personal tehnic, nu mai avem nimic!”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?