Superliga Romaniei Ionel Dănciulescu cere demisia lui Kopic şi a lui Andrei Nicolescu. "Chiar dacă se salvează, e un eşec total"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ionel Dănciulescu, legendarul atacant al lui Dinamo Bucureşti, speră ca din sezonul următor să aibă loc schimbări majore la nivelul conducerii echipei. 



Dinamo Bucureşti a ajuns la barajul de promovare/menţinere în Liga 1 pentru al treilea an consecutiv, iar Ionel Dănciulescu spune că vina aparţine şi conducerii clubului. De altfel, după rezultatele din acest sezon, în care Dinamo a prins barajul în ultima etapă, datorită faptului că FC Voluntari nu a reuşit să obţină un punct cu U Cluj, Ionel Dănciulescu spune că antrenorul Zeljko Kopic şi administratorul special Andrei Nicolescu ar trebui să demisioneze. 

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, e un eșec total. Tot ce s-a întâmplat e un eșec total.

Iar cei responsabili, vorbim de domnul Nicolescu și chiar de Kopic, eu dacă aș fi omul care dau banii la Dinamo, aș vrea să văd demisiile pe masă.

E un eșec total la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Tot un eșec e (n.r. chiar dacă se salvează Dinamo). Poate sunt eu mai pretențios. Așa văd eu”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Giani Kiriţă, şocat de bucuria dinamoviştilor după ce au prins barajul 

Giani Kiriţă s-a declarat şocat de modul în care a fost sărbătorită calificarea la barajul de menţinere în Liga 1. 

"Sunt două probleme diferite aici. Într-un fel, am fost şocat de ce s-a întâmplat după meciul ăsta, că am mers la baraj. Într-un fel nu am fost. Că generaţiile s-au schimbat, iar copiii din galeria de azi trebuie educaţi să înţeleagă că asta e o contraperformanţă, nu o performanţă. Nu e performanţă să te duci să dai baraj. Ei nu ştiu, nu au trăit gloria unui campionat, să intri pe teren să te bucuri cu echipa. Lor le-a fost îndoctrinat că este o performanţă că ne-am salvat de la retrogradare, şi nu direct, ci că dăm un baraj. 

Este o problemă de educaţie, o problemă legată de ce li se spune suporterilor. Asta trebuie să li se spună suporterilor, că asta e o contraperformanţă. Din păcate, este un haos total, şi la nivelul galeriei. Pentru că aceşti copii nu sunt educaţi. Ei nu ştiu ce înseamnă să iei un campionat, să câştigi o Cupă a României. Ei cred că e performanţă să te califici la baraj. Greşit!", a declarat Giani Kiriţă la Fanatik. 

Acesta este al treilea an consecutiv în care Dinamo Bucureşti joacă barajul pentru Liga 1. De asemenea, de la ultimul titlu cucerit de "câini" au trecut 17 ani. 

"Tocmai asta trebuie să le dea de gândit tuturor. Este păcat, pentru că avem cei mai frumoşi suporteri din România, şi îi avem peste tot în ţară. S-a pierdut spiritul. Oamenii nu mai ştiu să se bucure la un titlu. Şi asta s-a văzut, din păcate, după meciul cu UTA", a mai spus fostul fotbalist. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?