Superliga Romaniei Ionel Dănciulescu îi răspunde lui Becali: „Pintilii are implicare mai mare decât Charalambous!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ionel Dănciulescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB i-a acordat „nota 2 pentru obrăznicie” fostului fotbalist dinamovist.



Becali: „Nota 2 pentru obrăznicie”

După ce FCSB a câștigat titlul de campioană a SuperLigii, Gigi Becali s-a întrecut în declarații. Patronul roș-albaștrilor i-a dat replica lui Ionel Dănciulescu, care și-a expus punctul de vedere despre rolul cipriotului Elias Charalambous în cadrul grupării FCSB.

Nu numai că Charalambous va continua la FCSB, dar Gigi Becali a anunțat că actualul antrenor va semna un alt contract, în urma căruia cipriotul va câștiga mai mulți bani decât salariul său actual, de 5.000 de euro: „Îi dublez contractul (n.r. - lui Elias Charalambous)! El conduce antrenamentele, Pintilii îl ajută. Nu știu cum se împart, dar ei se ajută. Dar Charalambous e antrenorul, el face.”, a spus Becali.

Patronul FCSB a ținut să îi răspundă direct lui Dănciulescu, după afirmațiile sale despre Charalambous: „Băi, nea Dănciulescu, că i-a dat 4 și l-a făcut marionetă... Stai tu jos acum! Să vadă ce i-a făcut Charalambous, nota 2 pentru obrăznicie”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI Becali pregătește transferurile pentru preliminariile Ligii Campionilor. Ironii la adresa lui Șucu

Dănciulescu: „Gigi Becali intră la emisiuni și explică ce se întâmplă la echipă...”

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a fost criticat de către Ionel Dănciulescu, după ce acesta a preluat echipa roș-albastră. Ionel Dănciulescu comenta rolul infim pe care l-ar avea Charalambous la echipă, cei care coordonează și formează cu adevărat gruparea fiind Mihai Pintilii și Gigi Becali.

„Este o părere personală, dar nu despre omul Charalambous. Eu vorbeam despre implicarea lui la echipă. Este o părere pe care o au majoritatea oamenilor din fotbal, care este întărită și de Gigi Becali, care intră la emisiuni și explică ce se întâmplă la echipă, cu schimbările...”, a spus Ionel Dănciulescu.

„Face procesul de antrenament împreună cu Mihai Pintilii, dar implicarea lui nu este atât de mare. El are un rol acolo. Vorbește înainte de meciuri, după meciuri, lucruri generale. Eu știu că Pintilii este antrenorul echipei și are implicare mai mare decât Charalambous”, a mai spus Dănciulescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?