Superliga Romaniei Ionuţ Lupescu a dat un verdict crunt. "Dinamo e retrogradată, la cum arată"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ionuţ Lupescu, component al Generaţiei de Aur şi fost fotbalist la Dinamo, crede că alb-roşii nu au nicio şansă să se salveze de la retrogradare în acest sezon. Acesta a vorbit şi despre declaraţiile lui Mircea Rednic înaintea meciului cu Dinamo, din ultima etapă. În direct la Fotbal Club, Ionuţ Lupescu a dat un verdict crunt despre Dinamo Bucureşti. "La cum arată, Dinamo e retrogradată", a spus Ionuţ Lupescu. 

"Să pierzi puncte în 5-6 meciuri, în ultimele minute, cred că e o problemă mai degrabă din partea tehnică. Mi-a plăcut mult antrenorul, dar când ai 5-6 meciuri la rând aşa, cred că antrenorul nu a luat măsurile necesare. Contează mai puţin părerea mea cu privire la o plecare a lui Kopic şi a lui Andrei Nicolescu dacă se retrogradează. Dar trebuie ascultată şi marea masă a suporterilor. Dinamo, fără suporteri, ce face?", a declarat Ionuţ Lupescu. 

Mircea Rednic vrea ca UTA să câştige cu Dinamo 

"Nu contează că sunt, că nu sunt dinamovist. Am bătut Craiova, Voluntari, Botoşani, Iaşi. Să mai facă şi ei ceva. Eu mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat. Dar sunt antrenorul celor de la UTA, lumea mă iubeşte aici, şi cariera mea a renăscut. Intrasem şi eu la un moment dat într-o... din cauză că am gândit cu sufletul. Şi tot eu eram ăla rău. Şi e vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea. Au venit specialiştii, în frunte cu mare administrator şef. Lumea îl laudă. De ce? Ăla stă bine mersi de 4 ani, îşi ia salariul. Eu sunt profesionist, respect clubul meu. Mai mult decât am făcut, ce să mai fac? Ajutaţi-vă voi. Nu aţi vrut să mă susţineţi, să fiţi sănătoşi", a declarat Mircea Rednic. 

Ionuţ Lupescu a comentat afirmaţiile lui Rednic înainte de meciul cu Dinamo. 

"Dinamo nu joacă împotriva lui Mircea Rednic, ci a celor de la UTA. Sunt 11 jucători, sau 14 cu tot cu schimbări. Mircea... e normal să fie supărat, are problemele lui cu oamenii din club, dar meciul e pe teren. Băieţii au mai câştigat o dată, cu 1-0, în sezonul regulat, deci nu văd de ce nu ar câştiga şi acum. Dar problema este că nu ştiu cât de bine stau jucătorii psihic. Şi depinde Dinamo şi de celelalte rezultate, asta e marea problemă", a mai declarat Ionuţ Lupescu.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?