Echipa nationala Ionuţ Radu, titular în Bournemouth - Liverpool 1-2. "Suntem plătiți să jucăm fotbal, deci nu ne putem plânge de ceva"

Data actualizării: | Data publicării:
Minge de fotbal. Foto: Pexels.com
Minge de fotbal. Foto: Pexels.com

Ionuţ Radu a fost titular în poarta lui Bournemouth în Cupa Ligii Angliei, în meciul pierdut contra lui Liverpool, scor 1-2. 



Pe o ploaie torenţială, Ionuţ Radu a avut o evoluţie apreciată, însă a recunoscut că jocul său de picior a suferit. 

”A fost un meci extrem, extrem de dur, dar cred că vremea a fost mult mai dură, sincer. Am făcut o treabă incredibilă, chiar am făcut. Am jucat senzațional și ca echipă, însă nu am reușit să egalăm într-un final. Am sperat până la final, dar ăsta este fotbalul. Am fost puțin ghinioniști.

Au marcat un gol incredibil, trebuie să îl văd după pentru că nu am reușit să îl revăd, așa că nu pot să judec, din meci pare imposibil să ajung acolo, însă trebuie să revăd faza.

(n.r. dacă au fost cele mai rele condiții în care a jucat) Am înghețat. Jocul de picior nu a fost incredibil pentru că mi-au înghețat picioarele. A fost o nebunie, dar trebuie să ne adaptăm, suntem fotbaliști profesioniști, trebuie să ne adaptăm. Suntem plătiți să jucăm fotbal, deci nu ne putem plânge de ceva, însă pentru a juca un fotbal de calitate e mai bine ca vremea să fie una bună”, a declarat Andrei Radu conform bournemouthecho.co.uk.

Pentru Liverpool au marcat Gakpo şi Nunez, în timp ce Justin Kluivert a înscris pentru echipa lui Ionuţ Radu. Radu, de altfel, a primit nota 7,1 după meci, a doua cea mai mare din echipă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?