Grand Slam Irina Begu părăsește turneul de la Roland Garros. Ana Bogdan evoluează în al treilea tur

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Parcursul româncei de 33 de ani din cadrul celui de-al doilea turneu major al anului a luat sfârșit, după ce s-a înclinat în fața reprezentantei franceze, Varvara Gracheva. 



Begu părăsește capitala Franței

Tenismena română Irina Begu a fost învinsă, în turul al treilea din cadrul competiției de Mare Șlem de la Roland Garros, de franțuzoaica Varvara Gracheva (88 WTA), scor 7-5 6-3.

Reprezentanta Franței a avut nevoie doar de o oră și 35 de minute pentru a trece de Begu, prima „victimă” a sa din turneu fiind ocupanta locului 7 în lume, elena Maria Sakkari.

Pentru a accede în cel de-al treilea tur, Begu a trecut de argentinianca Julia Riera (115 WTA), scor 6-2 6-2 (1h 10 min), și de cehoaica  Linda Noskova (29 WTA), scor cu 6-4 6-1 (1h 15min).

Ana Bogdan luptă împotriva Elinei Svitolina

Pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros a rămas o singură tenismenă din România, Ana Bogdan (64 WTA), care va evolua, în turul al treilea, împotriva ucrainencei Elina Svitolina (19 WTA). Singurul meci înregistrat între cele două a fost partida de calificări din competiția Billie Jean King Cup, în urma căreia românca a ieșit victorioasă, aducând mai aproape, cu acel rezultat, calificarea echipei României, în detrimentul Ucrainei.

Bogdan, în vârstă de 31 ani, a trecut de franțuzoaica Elsa Jacquemot (149 WTA), scor 6-1 6-3, și de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (22 WTA), scor 6-4 6-4, pentru a juca în fața Svitolinei. Meciul dintre româncă și ucraineancă este programat sâmbătă, 1 iunie, după ora 16:00.

Ana Bogdan joacă și în cadrul probei de dublu, alături de conaționala sa, Jaqueline Cristian (69 WTA). Meciul celor două sportive din țara noastră are loc tot sâmbătă, 1 iunie, după ora 19:00. Acestea vor înfrunta echipa italiană formată din Elisabetta Cocciaretto (55 WTA) și Martina Trevisan (92 WTA).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?