Tenis Irina Begu pierde finala din Antalya. Jucătoarea română s-a înclinat în fața spaniolei Bouzas Maneiro

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

ACTUALIZARE: Irina Begu pierde finala din Antalya, în decisiv

Românca joacă astăzi, în meciul programat de la ora 14:00. După șapte luni de la revenire, Begu debutează cu dreptul în actualul sezon, calificându-se în finala turneului de la Antalya. Ea se va duela pentru titlu cu tânăra spaniolă de 21 de ani, Jessica Bouzas Maneiro.



ACTUALIZARE

Irina Begu pierde în finala turneului WTA 125 de la Antalya, Turcia, în fața spaniolei Jessica Bouzas Maneiro (127 WTA). Românca s-a înclinat în fața ibericei în trei seturi, scor 6-2 4-6 6-2, în peste două ore de joc.

Irina a făcut șase duble greșeli în acest meci, spaniola fiind mult superioară la toate capitolele. Pentru româncă, acest turneu a marcat revenirea în circuitul WTA, după o pauză de șapte luni, datorată unei accidentări la cot.

Pași mici și rapizi pentru Irina Begu

Irina Begu (124 WTA) s-a calificat în finala turneului Challenger din Antalya, după ce a învins-o în semifinală pe Moyuka Uchijima (151 WTA), în minim de seturi, scor 7-5 6-2, după două ore și două minute de joc. Aceasta joacă astăzi în ultimul act al turneului împotriva jucătoarei de 21 de ani din Spania, Jessica Bouzas Maneiro (127 WTA).

Românca a trebuit să se recupereze după o accidentare suferită anul trecut, astfel că revenirea sa în tenis în actualul sezon a fost amânată. Ea a revenit după șapte luni de pauză, reușind un parcurs foarte bun pe suprafața de zgură din Turcia.

Meciul de astăzi marchează și prima partidă dintre cele două tenismene. Acesta începe la ora 14:00, ora României.

 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?