Stiri Ironiile Elisabetei Lipă la adresa politicienilor: „Mi-aș dori să avem în fiecare lună campanie electorală!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Prezentă la inaugurarea primei săli de scrimă din România ultimilor 40 de ani, Președinta Agenției Naționale pentru Sport nu s-a sfiit să își expună punctul de vedere cu privire la alegerile electorale care se vor desfășura curând.



Lipă vrea ca oamenii politici să își asume responsabilitatea de reprezentanți 

Cvintupla campioană olimpică de canotaj, Elisabeta Lipă, prezentă vineri la inaugurarea primei săli de scrimă din ultimii 40 de ani în țara noastră, a declarat că și-ar dori ca într-un ciclu olimpic să existe, în fiecare lună, campanie electorală.

„Întotdeauna începutul este foarte greu. (...) Dacă le oferi ceva copiilor, cu siguranță că din curiozitate vin, iar cei care au talent intră pe mâinile antrenorilor care știu cu siguranță ce să facă cu ei și unde să le îndrume pașii. și când câștigi este o senzație extraordinar de frumoasă. Așa că eu le doresc tuturor copiilor de aici din școală măcar odată să simtă tot ceea ce simte un campion.

Eu mi-aș dori ca într-un ciclu olimpic să avem în fiecare lună campanie electorală și fiecare primar, indiferent de unde este, să își asume față de electorat niște lucruri - și aici nu mă refer doar la săli de sport, pentru că avem nevoie și de săli.

Avem nevoie și de spitale, avem nevoie și de teatre, pentru că trebuie să facem și educație cu cei mici, pentru că ei sunt cei care ne înlocuiesc în viitorul acestei țări”, a declarat Lipă.

CITEȘTE AICI Cel mai mare vis al Anei-Maria Brânză, îndeplinit: „Încă nu-mi vine să cred!”

David Popovici trebuie suținut

Președinta Agenției Naționale pentru Sport a mai spus că victoriile înotătorului David Popovici la Barcelona, în circuitul Mare Nostrum, sunt încurajatoare în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Paris: „Eu nu vreau să pun presiune pe sportiv... și așa își pun presiune singuri pe ei! Și să mai venim și noi din afară.... Fiecare sportiv, și eu vă asigur de acest lucru, va face tot ce ține de el ca la Paris să fie pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Așa că și în cazul lui David, sunt ferm convinsă că el este în grafic conform planului de pregătire și că la Paris, cu colectivul tehnic pe care îl are alături și cu un antrenor care a demonstrat că poate să-l ducă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, va face tot posibilul să fie acolo”, a mai spus Elisabeta Lipă, potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI O altă victorie pentru David Popovici. Tânărul înotător a înregistrat un nou record

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?