Superliga Romaniei Ivaylo Petev vrea încă o victorie cu Universitatea Craiova, contra celor de la U Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe etapa trecută, dar Ivaylo Petev aşteaptă un nou rezultat pozitiv în meciul cu U Cluj. 



"Vom avea un meci important. Ieri am citit o statistică şi 'U' Cluj este a doua echipă cu succese în deplasare. Noi trebuie să rămânem concentraţi în cele 90 de minute şi din primul minut să încercăm să obţinem cele trei puncte. Sper că vom juca la fel că în meciul cu Sepsi în care am obţinut un rezultat bun. Fiecare echipă este periculoasă. 'U' Cluj are jucători cu experienţă, sunt şi jucători care au evoluat aici şi e normal să încerce să dea mai mult. Important este cât le vom permite noi. E logic că vor încerca să joace la un nivel cât mai înalt. Important e că în meciul trecut toţi jucătorii au luptat, am făcut mai puţine greşeli faţă de meciurile anterioare, iar repriza a doua a fost mult mai bună decât prima. Şi acest lucru a condus la un rezultat bun. Noi trebuie să continuăm în această direcţie şi să câştigăm în continuare meciurile", a afirmat Petev.

Sistemul de joc rămâne neschimbat



Tehnicianul bulgar a precizat că nu va schimba sistemul de joc, chiar dacă la partida cu Universitatea Cluj va lipsi Alexandru Mitriţă, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

"Nu cred că voi schimba sistemul de joc. Este absolut normal ca într-un sezon să lipsească un jucător sau altul. Şi fără Mitriţă noi trebuie să ne străduim să ne prezentăm la un nivel ridicat şi să câştigăm meciul. Nu va fi uşor, trebuie să ne străduim", a adăugat Petev.

Portarul David Lazar speră ca echipa sa să obţină vineri prima victorie pe teren propriu din acest an.

"U Cluj e o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi. Va fi un meci foarte greu, dar noi ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Au jucători foarte buni care au trecut şi pe la noi, dar în teren uităm de prietenii şi cel mai bun să câştige. Noi sperăm ca mâine să aducem prima victorie din 2024 pe teren propriu, să îi îmbunăm pe suporteri, să-i facem din nou fericiţi, pentru că în ultima vreme nu am mai reuşit asta", a afirmat Lazar.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova va întâlni formaţia Universitatea Cluj, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul "Ion Oblemenco", într-o partidă din cadrul etapei a 25-a a Superligii, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel