Superliga Romaniei Jakub Hromada a fost cumpărat de FC Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jakub Hromada, mijlocaşul slovac împrumutat de la Slavia Praga la Rapid în ultimele şase luni, a fost achiziţionat de giuleşteni. Slovacul a fost unul dintre jucătorii care au avut evoluții extrem de apreciate, în cele opt partide jucate pentru Rapid, acesta reușind să și înscrie un gol, la Craiova, contra Universității.

Hromada (28 ani) a semnat un contract valabil pentru trei sezoane, însă acesta este momentan în perioada de recuperare, după accidentarea suferită la umăr, în partida cu FCSB (2-2), din luna aprilie.

"Sunt foarte fericit că voi rămâne la Rapid. Acesta a fost obiectivul meu. Sunt aici pentru că am încredere în acest proiect, cred în Rapid. Cred că împreună putem fi, în cel mai scurt timp, cel mai bun club din România. Sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor rapidiști, niște suporteri uimitori”, a declarat mijlocașul slovac pentru fcrapid.ro.

Singurul jucător pe care îl mai transferaseră giuleştenii în această vară este Luka Gojkovic, poreclit "Xavi al Serbiei". 

„Sunt bucuros să mă aflu aici. Când am fost sunat de Rapid am știut că voi veni la un club mare, un club cu istorie mare. Apoi am căutat informații amănunțite despre club, despre suporteri, în fața cărora de abia aștept să joc.

Îmi doresc în sezonul următor să marchez cinci goluri și să ofer 10 pase decisive. Antrenorul are multe trofee cucerite și sunt nerăbdător să lucrez cu dânsul”, a spus mijlocașul sârb.

„Îl cunosc pe Burmaz (n.r. atacantul sârb din lotul Rapidului, Borisav Burmaz), am jucat împotriva lui, e un jucător bun. Am vorbit cu el înainte, m-a ajutat, mi-a spus că Rapid este o echipă mare, iar suporterii creează o atmosferă incredibilă pe stadion. Abia aștept să trăiesc aceste momente”, a adăugat Gojkovic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel