Turnee ATP Jan-Lennard Struff și Marton Fucsovics, triumfători în finalele ATP 250

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Germanul de 34 de ani s-a impus rapid în fața americanului Taylor Fritz, în turneul „de acasă”, pe când maghiarul Fucsovics a reușit să câștige trofeul de la Țiriac Open.



Struff câștigă primul trofe ATP din carieră. Fucsovics, pe al doilea

Jucătorul german de tenis Jan-Lennard Struff (28 ATP, favorit nr. 4) a câștigat duminică turneul ATP 250 de la Munchen (Germania), dotat cu premii totale de 579.320 de euro, după ce l-a învins în finală, în două seturi, 7-5, 6-3, pe favoritul nr. 3, americanul Taylor Fritz (15 ATP).


Struff s-a impus după un meci de mai puțin de o oră și jumătate, Fritz reușind opt ași și făcând două duble greșeli, germanul având doi ași, fără a face vreo dublă greșeală.

Germanul îl eliminase sâmbătă, în semifinale, pe deținătorul trofeului, danezul Holger Rune (12 ATP, favorit nr. 2), în doar 44 de minute, scor 6-2 6-0.

Jan-Lennard Struff a disputat cea de-a patra finală la un turneu ATP, el pierzându-le pe cele de la Munchen (2021), Madrid (2021) și Stuttgart (2023), scrie Agerpres.

Pe de altă parte, Marton Fucsovics (82 ATP) a reușit să îl învingă pe argentinianul Mariano Navone (52 ATP), scor 6-4 7-5, într-un meci care a trecut de două ore de joc. Maghiarul trecuse, în semifinala turneului, de chilianul Alejandro Tabilo (41 ATP), scor 6-4 6-4, pe când sud-americanul s-a impus în fața francezului Gregoire Barrere (128 ATP), scor 6-3 6-4.

Astfel, ocupantul locului 82 în lume câștigă trofeul competiției din Capitală, Țiriac Open. Acesta era câștigătorul a doar unui titlu ATP în toată cariera sa, cel de la Geneva, din anul 2018, tot pe suprafața de zgură.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel