Grand Slam Jasmine Paolini nu obține victoria nici în finala de dublu feminin. Gauff și Siniakova, campioane la Roland Garros

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Americanca Coco Gauff și cehoaica Katerina Siniakova au obținut victoria în ultimul act al competiției de dublu de la Roland Garros.



Paolini pierde două finale în două zile

Învinsă sâmbătă în finala probei de simplu la turneul de tenis de la Roland Garros, Jasmine Paolini nu a putut să se consoleze duminică, în finala de dublu: asociată compatrioatei sale Sara Errani, italianca a cedat în fața perechii Coco Gauff (SUA)/Katerina Siniakova (Cehia) în două seturi, scor 7-6(5), 6-3.



Coco Gauff a câștigat primul său titlu de Mare Șlem la dublu, după eșecurile înregistrate în finală la US Open în 2021 și Roland Garros în 2022.

Pentru Siniakova este al optulea trofeu major la dublu, după cele șapte pe care le-a câștigat făcând pereche cu
compatrioata sa Barbora Krejcikova (Openul Australiei 2022 și 2023, Roland Garros 2018 și 2021, Wimbledon 2018 și 2022, US Open 2022).

În finala probei de simplu, Jasmine Paolini a cedat sâmbătă în fața polonezei Iga Swiatek, 6-2, 6-1.

Sâmbătă, în finala probei masculine de dublu, croatul Mate Pavic și salvadorianul Marcelo Arevalo i-au învins pe italienii Simone Bolelli și Andrea Vavassori, scor 7-5, 6-3, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?