Fotbal international Joan Laporta ar vrea rejucarea El Clasico. "Vrem toate fişierele video şi audio de la golul anulat lui Lamine Yamal"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid a câştigat meciul contra celor de la FC Barcelona, în campionat, cu scorul de 3-2, însă nu fără controverse. Lamine Yamal a avut un posibil gol anulat, după ce arbitrii au decis că mingea nu a depăşit linia porţii cu întreaga circumferinţă. Tehnologia de linia porţii nu a fost disponibilă la această partidă. 



Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, spune că va discuta cu Comisia Tehnică a Arbitrilor şi cu Federaţia Spaniolă de Fotbal, cărora le va cere toate imaginile şi toate fişierele audio de la golul anulat lui Lamine Yamal. 

Dacă se va confirma că reuşita trebuia acordată, atunci preşedintele Barcelonei a anunţat că va merge în instanţă şi că va cere rejucarea partidei, conform Marca.

Golul fantomă a fost, însă, analizat de Canal+ Franţa. Cu imaginile la dispoziţie şi prin intermediul tehnologiei 3D, jurnaliştii francezi au recreat faza şi au verificat dacă mingea a trecut de linia porţii, iar concluzia a fost că arbitrii au judecat corect. 

La Liga ar trebui să plătească 4 milioane de euro pe an pentru a implementa această tehnologie, prezentă deja în Liga Campionilor, dar şi în Premier League şi Bundesliga. 

Xavi a acuzat arbitrajul 

Xavier Hernández s-a declarat foarte dezamăgit de rezultatul de duminică seară, obținut în fața celor de la Real Madrid, neputându-se abține în a face comentarii, și de această dată, despre deciziile arbitrului care i s-au părut „absurde”.

„Sunt foarte dezamăgit. Dacă vrem să se spună despre noi că suntem cel mai bun campionat din lume... Toată lumea a văzut că acea minge a intrat în poartă. Toate au căzut peste noi. De la Getafe, la începutul sezonului, am spus că nu îmi place ce văd. Astăzi, a fost apogeul absurdității. Sunt mândru de echipă. Cred că am fost mai buni și am jucat mai bine.

Am jucat foarte bine, ne-am creat mai multe ocazii și am controlat jocul. Pierdem puncte în urma unor situații pe care nu le putem controla. Este păcat, merităm mai mult!

Toată lumea a văzut, iar ei mă pot sancționa. Este imaginea mea. Vreau doar să vorbesc despre joc. Am pierdut victoria la detalii. Se mai întâmplă pentru că încă încercăm să contruim echipa. Au fost două situații concrete în afară de penalty, pentru că în apărare am stat foarte bine. Am făcut o greșeală în careu și apoi nu am oprit un atac.”, a spus Xavi, după meciul cu Real Madrid.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel