Fotbal international Joan Laporta, mesaj pentru următorul antrenor al Barcelonei. "Trebuie să ştie că avem un stil de joc autentic"

Data publicării:
Fotografie de la Abir Hasan, Pexels
Fotografie de la Abir Hasan, Pexels

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, îl pune în gardă pe viitorul antrenor al Barcelonei. ”Contacte? Deco trebuie să răspundă la asta. Posibilitățile sunt destul de limitate. Va veni un antrenor cu un anumit palmares. Marquez ? Nu este exclus pentru că are o carieră bună.

Garcia Pimienta? Este un antrenor grozav. Se iau în considerare diverse opțiuni și alegerea este în mâinile lui Deco, care este directorul sportiv. Deco lucrează deja la asta.

Nu am vorbit cu orice antrenor. Avem niște reguli sportive la care noul antrenor va trebui să se adapteze. Sunt reguli indispensabile deoarece ne-au adus glorie în trecut și nu o să renunțăm la ele.

Antrenorul care va veni la Barcelona știe că avem un stil de joc autentic. Este adevărat că fiecare antrenor are propriul său stil. Va da o nouă personalitate echipei”, a declarat Joan Laporta, potrivit Marca.

Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului 

”Vreau să vă anunț că nu voi mai continua ca antrenor al Barcelonei și după data de 30 iunie. Clubul are nevoie de o schimbare. Am luat decizia în urmă cu câteva zile.

Cred că e momentul oportun. Ca suporter al clubului, asta simt. Am gândit ca un suporter! Cred că e o decizie de bun-simț. Am pus clubul deasupra mea. Sper ca asta să detensioneze situația.

Eu mă simt responsabil pentru tot. Am făcut o treabă bună până acum, dar se termină la 30 iunie. Îi mulțumesc domnului președinte pentru încrederea acordată. Este cel mai bun, trebuie să îi acordăm încredere.

Ne-am întâlnit, am avut o discuție firească. E timpul pentru o schimbare!  M-am gândit la toți cei din club. Nimeni nu merită să fie în situația asta. Nu vreau să fiu o problemă pentru Barcelona. E ultimul lucru pe care mi l-aș dori! Soluția este să mă opresc.”, a declarat Xavi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel