Tenis Jucătoarea de tenis cooptată de CS Dinamo. „Punctează din plin la capitolele valoare, eleganță și frumusețe”

Data actualizării: | Data publicării:
Photo by Mario Gogh on Unsplash
Photo by Mario Gogh on Unsplash

Clubul CS Dinamo a anunțat o nouă colaboare cu o reprezentantă a „sportului alb”.Jaqueline Cristian semnează cu CS Dinamo

„Jaqueline Cristian s-a alăturat Clubului Sportiv Dinamo!

Clubul Sportiv Dinamo își consolidează secția de tenis cu o sportivă care punctează plin la capitolele valoare, eleganță și frumusețe. Jaqueline Cristian, a 66-a jucătoare a lumii, conform clasamentului la zi al WTA, s-a alăturat celui mai titrat club al țării.

Jaqueline a avut un an bun, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar și cu o contribuție importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup.

Jaqueline a învins-o la simplu pe Lesia Tsurenko și mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

Jaqueline va fi aproape sigur în delegația olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Bine ai venit!”, a fost mesajul clubului CS Dinamo.

Mesajul tenismenei

„Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos și cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări și sper să aducă numai rezultate bune”, a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline se bucură de un sezon bun, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar și cu o contribuție importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup. Jaqueline a învins-o la simplu pe Lesia Tsurenko și mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?