Superliga Romaniei Jucătorii care nu mai continuă la Dinamo București. „Succes în carieră!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal a anunțat noile plecări de la formația condusă de croatul Zeljko Kopic.Dinamo continuă curățenia în lot

Clubul de fotbal din „Ștefan cel Mare” a anunțat încheierea colaborării cu jucătorul croat Christian Ilić. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a petrecut doar un an alături de „câinii roșii”, bifând 25 de partide în tricoul lui Dinamo.

De asemenea, și portarul Răzvan Began și fundașul central Quentin Bena sunt vizați de o posibilă plecare, potrivit oficialilor.

„Succes în carieră, Christian Ilić!

Dinamo 1948 București și mijlocașul croat Christian Ilić au convenit astăzi încheierea raporturilor contractuale. Transferat în vara anului trecut, Christian Ilić a jucat 25 de meciuri pentru Dinamo, în campionat și în Cupa României, reușind șase pase decisive. Îi mulțumim lui Christian Ilić, în numele tuturor dinamoviștilor, pentru atașamentul demonstrat față de culorile clubului într-un moment complicat în viața echipei noastre!

Portarul Răzvan Began și fundașul central Quentin Bena nu intră în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić pentru noul sezon competițional”, a anunțat conducerea clubului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel