Echipa nationala Jucătorii naționalei României, criticați dur de un fost „tricolor”. „Pușcaș mi se pare limitat, Alibec nu are ritmul necesar”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Unii dintre „tricolorii” României au fost criticați, în timp ce calitățile altor coechipieri au fost apreciate.



Selecționata de fotbal a României a fost primită cu nerăbdare în Germania, mulți suporteri așteptându-i pe jucătorii români, luni, la hotel, unii dintre aceștia alăturându-se „tricolorilor” chiar și la antrenamente.

Cristea îl apreciază pe Denis Drăguș

Fostul jucător român Adrian Cristea a declarat că atacantul Denis Alibec nu se află într-o formă foarte bună, dat fiind faptul că evoluează în Qatar, dar și din pricina faptului că a fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu doar câteva zile.

De asemenea, Cristea nu are o opinie prea bună nici despre George Pușcaș, pe care l-a caracterizat ca fiind „limitat și puțin bezmetic”, Cu toate acestea, fostul fotbalist l-a apreciat pe Denis Drăguș.

„Suferim la atacanți, la număr 9, nu avem un atacant care din jumătate de ocazie să dea un gol. Părerea mea este că Alibec nu are ritmul necesar unor astfel de meciuri în momentul de față.

Nu știu cum se prezintă la antrenamente, dar venind din Qatar, nu cred că are ritmul necesar. Denis Drăguș mi se pare mai mult extremă, îi place foarte mult să vină cu fața spre jos, calități foarte bune, îmi place foarte mult acest jucător, iar Pușcaș mi se pare limitat, cam cu capul în pământ. Aleargă, este puternic, are forță, dar e cam bezmetic.

Nu prea ai pe cine să pui număr 9. Mi se pare că acolo suferim. Îți trebuie un vârf care să marcheze din jumătate de ocazie. Mai e și Bîrligea, poate fi o soluție și el”, a spus Adrian Cristea, potrivit Sport.ro

 

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?