Superliga Romaniei Jucătorul care revine la FCSB, în meciul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunțul oficial

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul echipei celor de la FCSB a dezvăluit, într-o conferință de presă premergătoare meciului cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de miercuri seară, că în formația sa va reveni un jucător important din lot, oferind declarații privind obiectivele echipei.



Revine Ovidiu Popescu, Phelipe nu joacă împotriva covăsnenilor

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că formația sa este aproape de titlu, iar partida de miercuri cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este foarte importantă pentru a se apropia și mai mult de obiectivul propus, acela de a deveni campioană, după nouă ani. Totodată, antrenorul a anunțat ce jucător va reveni în formația FCSB.

„Phelipe va fi out pentru meciul de mâine, încă nu este pregătit să se alăture echipei. Ovidiu Popescu va fi alături de noi. E recuperat 100% și va fi cu noi”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Suntem foarte aproape de titlu, dar încă nu l-am câștigat. Așa că trebuie să facem un mare efort și să îl câștigăm. Pentru că știm că în fotbal până nu câștigi un trofeu, nimeni nu îți poate garanta dinainte că îl vei câștiga. Începem partea a doua a play-off-ului, un play-off în care știam că toate meciurile vor fi dificile.

Acum vom întâlni o formație căreia îi place să joace și am văzut în meciul ei precedent, că deși a pierdut, a avut controlul mingii. Sepsi a câștigat în deplasare cu Rapid, așa că știm că ne va fi foarte greu. Jucătorii mei sunt însă într-o formă bună și sper eu ca mâine să arate un joc bun și să câștige cele trei puncte, unele foarte importante în lupta pentru titlu. Am analizat adversarul, iar Sepsi este o echipă care în special cu acest antrenor practică un fotbal frumos”, a spus antrenorul cipriot.

Charalambous recunoaște: E presiune!

„La un club ca al nostru presiune există în fiecare zi. Așa că mâine intrăm pe teren la fel ca la orice meci, cu obiectivul clar de a câștiga. Acesta a fost drumul nostru încă de la începutul campionatului, de a lua totul pas cu pas. Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Nu știm cine va juca împotriva noastră, Sepsi are jucători buni. Am văzut jocurile lor, dar cel mai important este cum ne prezentăm noi pe teren", a adăugat el.

Charalambous a menționat că nu se știe în momentul de față când va reveni pe teren Vlad Chiricheș, accidentat în partida cu Rapid. „L-am pierdut pe Chiricheș în ultimul meci, nu știm încă pentru ce perioadă va lipsi. El poate lipsi până la sfârșitul sezonului, dar va încerca să se recupereze mai repede. Iar asta arată pasiunea lui pentru fotbal. Așa că eu îmi doresc să revină cât mai repede posibil pentru că știm toți că el este un jucător important în vestiar", a precizat tehnicianul.

Antrenorul FCSB vrea titlul de campion, nu banii

Prima pentru câștigarea titlului nu este prioritară pentru Elias Charalambous, acesta afirmând că trofeul de campion este mult mai important decât banii.

„Primă pentru mine? Nu mă interesează. Patronul poate să le ofere cât de mult dorește jucătorilor, dar pentru mine obiectivul nu sunt banii. Obiectivul meu este titlul. Banii sunt separați. Eu le-am explicat jucătorilor că după ce te retragi din fotbal, lucrurile cele mai importante sunt trofeele, titlurile de campion.

Sigur, banii sunt buni, dar amintirile legate de câștigarea titlului sunt cele care rămân după ce te retragi. Așa că nimeni nu se gândește la bani în acest moment. Eu cred că jucătorii mei sunt suficient de inteligenți să înțeleagă valoarea pe care le-o oferă un titlu câștigat cu FCSB în cariera și viața lor”, a explicat antrenorul, citat de Agerpres.

FCSB întâlnește formația Sepsi OSK, miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, în a șasea etapă a play-off-ului Superligii. Formația bucureșteană este lider în clasament, pe când covăsnenii se clasează pe ultimul loc din play-off, respectiv locul 6.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel