Superliga Romaniei Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l vrea la FCSB. „Nu, tată!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB se află într-un complex proces de transferuri, existând numeroase zvonuri privind următorul fotbalist care va îmbrăca tricoul echipei campioane a SuperLigii.



Becali vrea un lot mai competitiv

Echipa FCSB a reușit să cucerească al 27-lea trofeu al primului eșalon de fotbal, după 9 ani de pauză. Patronul „roș-albaștrilor” a încheiat deja două transferuri importante, fiind aflat într-un lung proces de consolidare a lotului formației, mai ales în contextul participării acesteia în competițiile europene.

În tururile preliminare ale competițiilor din Europa, România va fi reprezentată de FCSB (turul 1 preliminar al Champions League), Corvinul Hunedoara (turul 1 preliminar al Europa League), CFR Cluj (turul 2 preliminar al Conference League) și câștigătoarea barajului pentru Europa, care se va juca între Universitatea Craiova și Universitatea Cluj (turul 2 preliminar al Conference League).

Au apărut zvonuri în spațiul public conform cărora mijlocașul defensiv Tudor Băluță (25 de ani) ar fi următorul jucător pregătit de transfer, pe lista lui Gigi Becali. Patronul FCSB a negat însă că ar fi interesat să îl coopteze pe Băluță de la Farul Constanța, așa cum a procedat în cazul lui Kiki.

„(n.r - dacă este adevărat interesul pentru Tudor Baluță de la Farul Constanța) Nu, tată! Minciuni, minciuni!”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Kiki și Daniel Popa, primele două transferuri ale lui Gigi Becali

Primul transfer realizat de Gigi Becali îl are în vedere pe Kiki, în vârstă de 30 de ani, care a semnat contractul cu roș-albaștrii, despărțindu-se de formația lui Gică Hagi, Farul Constanța. Becali a făcut publice detaliile despre noul contract al lui Kiki, spunând, de asemenea, că actualului fotbalist al FCSB, Risto Radunovic, i-a fost propusă prelungirea contractului, cu suma de 15.000 euro pe lună. 

David Kiki a făcut parte din echipa Farului din anul 2022, reușind să câștige titlul de campioană a SuperLigii, în sezonul precedent. Fotbalistul beninez a mai jucat pentru formațiile ASM Belfort, Niort, Brest, Red Star FC și Montana. Salariul acestuia ar urma să atingă 15.000 de euro lunar.

Al doilea transfer al FCSB-ului după terminarea sezonului este Daniel Popa, fotbalistul formației Universitatea Cluj. Cu toate că actul dintre cele două cluburi nu este încă finalizat, transferul lui Popa este decis, cu precădere prin faptul că oficialii clubului „U” Cluj au declarat că Becali va achita clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Radu Constantea a declarat că Ioan Ovidiu Sabău nu îl mai ia în calcul pe Daniel Popa la barajul împotriva Universității Craiova, atacantul având în acest moment o problemă musculară.

„La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a afirmat Constantea, la DigiSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?