Superliga Romaniei Jucătorul român dorit de Dinamo. Nu a evoluat pentru niciun club de fotbal din țara noastră

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După ce a reușit să rămână în Superliga României la sfârșitul acestui sezon, clubul de fotbal Dinamo București caută noi jucători alături de care să construiască un lot mai competitiv pentru stagiunea 2024/2025.



Jucătorul român de fotbal Florin Andone s-a despărțit de formația spaniolă Eldense, echipa pentru care a evoluat în eșalonul secund. După doar un an petrecut la clubul spaniol, atacantul român a pus capăt colaborării.

Andone pleacă de la Eldense. Poate îmbrăca tricoul lui Dinamo?

„Dragi fani, aș vrea să vă informez că, din 30 iunie, nu voi mai fi jucătorul lui CD Eldense.

Apreciez profund interesul și preocuparea pe care le-ați manifestat pentru viitorul meu, dar în acest moment al carierei mele, simt nevoia să caut noi provocări fotbalistice care să-mi permită să continui să cresc.

Mă simt foarte mândru și fericit că am putut contribui la salvarea echipei în Divizia a II-a. Au fost momente intense și pline de satisfacții. Întotdeauna voi lua cu mine amintirile acestei etape.

Din toată inima, le doresc mult succes fanilor acestui club minunat. Pasiunea și sprijinul vostru necondiționat au fost o inspirație. Vă doresc tot binele pentru sezonul viitor și sunt sigur că CD Eldense va continua să facă istorie.

Cu dragoste și recunoștință, Florin”, a transmis Andone, pe contul său de Instagram.

Atacantul român nu a evoluat niciodată în țara noastră, el jucând în Spania, la echipe precum Villareal CF B, Cordoba CF B, Deportivo la Coruna Las Palmas și Cadiz. Florin Andone a fost, totodată, și jucătorul celor de la Brighton, dar englezii l-au împrumutat un an la Galatsaray.

Andone a marcat 73 de goluri în carieră în totalul de 277 de partide, cele mai multe reușite înregistrate fiind în tricoul celor de la Deportivo la Coruna. Pentru acest club, Florin a marcat 18 goluri în două sezoane.

În sezonul care tocmai ce s-a încheiat, jucătorul în vârstă de 31 de ani a reușit trei goluri și o pasă decisivă în totalul de 29 de apariții în tricoul celor de la Eldense.

Florin Andone a fost dorit insistent de către clubul din „Ștefan cel Mare” și în iarnă, atacantul român aflându-se și acum pe lista lui Zeljko Kopic pentru viitorul sezon. Transferul acestuia din urmă cu șase luni nu a fost realizat din cauza neînțelegerii dintre părți în privința contractului, potrivit gsp.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?