Fotbal international Jude Bellingham a anunţat cât vrea să joace la Real Madrid. "Sunt 100% sigur de asta"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mijlocaşul englez Jude Bellingham a spus câţi ani vrea să mai joace pentru Real Madrid. 



 Internaţionalul englez Jude Bellingham a anunţat că doreşte să joace în următorii "10 sau 15 ani" la Real Madrid, clubul la care s-a transferat în această vară, de la echipa germană de fotbal Borussia Dortmund, reuşind un debut impresionat de sezon în tricoul grupării spaniole, informează cotidianul AS.

Tânărul mijlocaş în vârstă de 19 ani s-a transformat într-o adevărată "maşină de goluri" după sosirea sa pe Santiago Bernabeu, în condiţiile în care antrenorul Carlo Ancelotti l-a pus să joace într-o poziţie mai ofensivă decât cea în care a evoluat în Bundesliga.

"Ador fotbalul în acest moment", a declarat Bellingham după victoria Angliei în faţa Italiei (3-1), marţi, în preliminariile EURO 2024, meci în care reuşit o nouă prestaţie impresionantă.

"Stafful de la club, ca şi cel de la selecţionată îmi oferă libertatea de a juca aşa cum doresc. Real Madrid este clubul la care vreau să rămân în următorii 10 sau 15 ani din viaţa mea. Îmi place să fiu aici. De la venirea la Real Madrid m-am îmbunătăţit ca jucător, sunt 100% sigur de asta. A fi aproape de acele mentalităţi câştigătoare şi de jucători cu o asemenea calitate în fiecare zi te duce la un nou nivel mental, fizic şi tehnic. Ancelotti mi-a spus că poziţia în care joc acum este cea în care mă vede el. Îmi place libertatea pe care mi-o oferă. Cert este că trebuie să livrez, fie că este un gol, un assist sau o performanţă bună pentru a câştiga jocul. În fiecare meci pe care îl disput reuşesc să mă îmbunătăţesc puţin", a explicat fotbalistul pentru care Real Madrid a plătit peste 100 de milioane de euro.

Jude Bellingham s-a adaptat foarte repede stilului de joc al madrilenilor, reuşind să înscrie 10 goluri în 10 meciuri disputate în tricoul lui Real Madrid. El este actualul golgheter din Primera Division, cu 8 reuşite, scrie Agerpres.

Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: anglia fotbal jude bellingham real madrid




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel