Fotbal international Jude Bellingham (Real Madrid), accidentat la o gleznă în meciul cu Girona, va lipsi de pe teren mai multe săptămâni

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Englezul Jude Bellingham, mijlocaşul echipei Real Madrid, a suferit o gravă accidentare în cursul meciului de sâmbătă cu Girona (4-0), din La Liga, o entorsă la glezna stângă care l-ar putea ţine pe tuşă mai multe săptămâni a anunţat, duminică, clubul madrilen, citat de AFP. 



Real Madrid nu a precizat durata indisponibilităţii celui mai bun marcator al său, autorul unei duble în meciul cu Girona, dar conform presei spaniole acesta ar putea lipsi cel puţin trei săptămâni. Bellingham va fi astfel indisponibil pentru meciul din prima manşă al Ligii Campionilor cu Leipzig, de marţi, precum şi pentru partidele din La Liga cu Rayo Vallecano şi Sevilla FC.

Bellingham a părăsit terenul în repriza secundă a partidei cu Girona, fiind înlocuit de Brahim Diaz. Pentru madrileni aceasta este încă o absenţă de marcă, după cele ale fundaşilor centrali Eder Militao, David Alaba, Antonio Ruediger, Nacho şi portarul titular Thibaut Courtois. 

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel