Superliga Romaniei Jurnalistul Alin Buzărin a vorbit cu Cristiano Bergodi după ce italianul a plecat de la Rapid. "Asta nu înţelege"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristiano Bergodi a plecat de la FC Rapid după ce a pierdut primele 4 etape din playoff. Locul său pe bancă a fost luat de Bogdan Lobonţ, dar nici aşa nu s-a produs declicul la echipă. Giuleştenii au obţinut un singur punct în playoff, după remiza cu FCSB, scor 2-2. 



Jurnalistul Alin Buzărin a explicat, la Fanatik, că a vorbit cu Cristiano Bergodi după plecarea italianului de la Rapid, iar acesta i-a spus că nu înţelege câteva lucruri din modul în care a jucat echipa.

"Două au fost momentele de minim ale Rapidului în acest play-off. E prima repriză din Giulești cu CFR, acel 0-4… Și al doilea pe care nu l-am înțeles, mărturisesc că am mai vorbit și cu Bergodi după ce a plecat și nici el nu a înțeles, e ce s-a întâmplat după minutul 90+1 cu Sepsi… Cu gol anulat, ocazie și gol marcat de Sepsi…

Mie mi s-a părut că echipa a stat. Amândoi am ajuns la concluzia, el nenegându-mi-o și susținându-mi-o, că în ultimele două faze, când se primesc golurile, în minutul 90+3 sau 90+4, e o lipsă de reacție din partea echipei", a spus Alin Buzărin. 

"El nu poate să înţeleagă" 

Parcursul dezastruos al Rapidului din playoff a venit după ce în ultima etapă a sezonului regulat echipa a câştigat cu FCSB, scor 4-0, pe Arena Naţională. 

"Că nu a înțeles momentele alea. Ce înțeleg eu e una, ce înțelegi tu e alta… El mai zice o chestie… Că nu poate înțelege cum într-o săptămână, echipa care a predat o lecție de fotbal FCSB-ului cu 4-0 trece la patru înfrângeri. Nu poate să înțeleagă! Aceeași jucători, aceeași echipă. Același antrenor. El nu poate să înțeleagă lucrurile astea”, a mai adăugat Alin Buzărin detalii din discuția cu Cristiano Bergodi.

Rapid primeşte luni vizita celor de la Universitatea Craiova, iar în cazul unui eşec şansele pentru a prinde un loc de cupe europene se diminuează considerabil. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel