Fotbal Karim Benzema, la Jocurile Olimpice de la Paris? Ce șanse are acesta să fie convocat la competiția din vară

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Francezul Karim Benzema, fostul căpitan al clubului Real Madrid, s-a declarat încântat de ideea de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară.



Benzema vrea la Olimpiadă

Atacantul francez, Karim Benzema, fostul căpitan al echipei Real Madrid, care joacă în prezent la Al-Ittihad, în Superliga saudită de fotbal, s-a declarat încântat să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, informează mass-media franceză.

Întrebat despre această temă de o jurnalistă de la L'Equipe, Benzema a răspuns: „De ce nu?! Desigur că aș vrea să particip! Ar putea fi grozav”, continuând cu faptul că decizia de a participa nu îi aparține lui, scrie Agerpres.

Selecționata olimpică a Franței este antrenată de fostul atacant Thierry Henry, care, potrivit presei din Hexagon, ar dori ca Antoine Griezmann, Olivier Giroud și Kylian Mbappe să fie cei trei trei jucători peste 23 de ani din lotul său pentru JO 2024.

Cu toate acestea, șansele ca Benzema să facă parte din naționala Franței de la JO nu sunt mici. În condițiile în care clubul Real Madrid, cea mai probabilă destinație a lui Mbappe în această vară, a anunțat că nu va elibera jucători pentru Olimpiada de la Paris, care nu figurează între datele FIFA, se pare că Benzema ar putea deveni o opțiune pentru Thierry Henry.

Karim Benzema, câștigător al Balonului de Aur în 2022, nu traversează un sezon extrem de bun în Arabia Saudită, unde a marcat 12 goluri în 23 de meciuri disputate pentru Al-Ittihad, începând din vara anului 2023.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?