Superliga Romaniei Kopic, dezamăgit după remiza de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Antrenorul alb-roșilor nu face declarații despre arbitraj

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo București și Petrolul Ploiești au remizat în ultimul meci din runda a doua a play-out-ului Superligii, scor 1-1. Antrenorul dinamoviștilor a oferit declarații după partidă, declarându-se dezamăgit de finalul duelului de pe teren propriu al alb-roșilor.



Zeljko Kopic nu comentează decizia de penalty a lui Feșnic 

Antrenorul echipei Dinamo a analizat partida contra Petrolului, din această seară, de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Croatul a declarat că jucătorii săi puteau încheia victorioși partida de astăzi. El a mai adus în discuție și absența suporterilor dinamoviști, despre care crede că a contat foarte mult, în ceea ce privește entuziasmul și susținerea echipei din tribune: „Nu e la fel să joci fără fani, îți dau acea energie extra de care ai nevoie. În unele meciuri, când a fost greu, fanii ne-au dat energie și am reușit să mergem până la capăt”, a declarat Kopic după meci.

„În prima repriză am jucat bine, am controlat și nu le-am dat prea multe șanse... Planul din a doua repriză a fost să menținem același ritm și să punem presiune. Ei au început să câștige dueluri, le-am dat faulturi ușoare, iar apoi am făcut această greșeală și au primit penalty.”, a mai declarat Kopic.

De asemenea, el nu a dorit să comenteze hotărârea pe care a luat o Horațiu Feșnic la finalul partidei, când a dictat penalty pentru echipa adversă. „Eu nu vorbesc niciodată despre deciziile de arbitraj. Bineînțeles că sunt dezamăgit, e greu când iei gol în finalul meciului și pierzi puncte. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj pentru că nimic nu se va schimba. Asta este... Nu am reacționat foarte bine la mingile lungi jucate de ei, iar ei au venit peste noi. Ideea a fost să ținem de minge, să folosim spațiile din spatele apărării lor, dar nu am reușit să facem acest lucru. Am avut această problemă și în meciurile trecute, așa că vedem cum putem să rezolvăm.”, a spus Zeljko despre decizia de acordare a loviturii de la 11 metri și despre erorile elevilor săi din cadrul partidei, conform digisport.ro

Antrenorul nu a uitat să le mulțumească micilor fani care au scandat pe tot parcursul meciului: „Îmi pare rău și pentru copiii prezenți la meci, deoarece au creat o atmosferă frumoasă.” 

În urma acestui rezultat de egalitate, Dinamo București rămâne pe locul 15 în clasament, cu 16 puncte. De partea cealaltă, Petrolul Ploiești se află pe locul 11, cu 22 de puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?