Superliga Romaniei Kopic nu pleacă de la Dinamo. Andrei Nicolescu, mesaj care spulberă orice dubii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunţat că Zeljko Kopic va fi antrenorul lui Dinamo şi în sezonul următor, după ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri cu privire la o schimbare a băncii tehnice. 



"Nu avem de ce să discutăm asta, pentru că avem un antrenor. Are clauză și contractul se prelungește automat dacă ne salvăm de la retrogradare. Nu avem cum să ne gândim la nimic, ne gândim la ultimul meci și după o să facem o analiză.

Nu vreau să las niciun loc de interpretare, doar ne gândim să terminăm bine pentru că am tras foarte mult în play-out. L-am văzut și pe Dănciulescu ieri, era deja vehement și dăduse verdictul cu ce trebuie făcut.

Sunt foarte multe voci care pot să spună orice. Este cel mai direct atac și trebuie să îl remarc, dar este părerea lui. Ar fi fost mai bine ca toți cei care sunt super vehemenți să fi ajutat clubul când avea nevoie”, a spus Nicolescu, la Fanatik Superliga. 

Dinamo a câştigat prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1 cu Csikszereda, scor 2-0, în faţa a peste 30.000 de fani pe Arena Naţională. Astfel, returul de la Miercurea Ciuc pare a fi doar o formalitate, dar Kopic îşi avertizează jucătorii să rămână concentraţi. 

”2-0 este un rezultat bun. Am avut câteva faze bune în care puteam să-l marcăm și pe al treilea. În primele minute am început bine, apoi oponentul s-a stabilizat și s-a apărat bine. La pauză am schimbat ceva, le-am cerut să aibă mai multă energie în atac. A doua repriză ne-am schimbat, am dat două goluri. Trebuie să fim foarte serioși. 

Nu suntem salvați, mai avem un meci și trebuie să fim concentrați și dăm maximul. Csikszereda este o echipă cu calitate. Nu sunt relaxat pentru că treaba nu e făcută, mai avem un meci și trebuie să fim la cel mai înalt nivel. 

Au calitate, vor juca acasă și ne vor pune în dificultate. Joacă acasă, vor încerca să ne enerveze, dar trebuie să ne pregătim și să fim la cel mai înalt nivel", a declarat Kopic după meciul de luni seara. 

Ionel Dănciulescu le-a cerut demisia lui Kopic şi Nicolescu 

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, e un eșec total. Tot ce s-a întâmplat e un eșec total.

Iar cei responsabili, vorbim de domnul Nicolescu și chiar de Kopic, eu dacă aș fi omul care dau banii la Dinamo, aș vrea să văd demisiile pe masă.

E un eșec total la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Tot un eșec e (n.r. chiar dacă se salvează Dinamo). Poate sunt eu mai pretențios. Așa văd eu”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?