Fotbal international Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid. "Galacticii" au făcut anunţul oficial

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Atacantul francez Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid şi va fi jucătorul campioanei Europei. 



"Real Madrid CF şi Kylian Mbappe au ajuns la un acord. Francezul va fi jucătorul lui Real Madrid în următoarele cinci sezoane", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. 

Mbappe, primul mesaj după ce a semnat cu Real Madrid 

"Un vis devenit realitate. Sunt fericit şi mândru că m-am alăturat clubului visurilor mele. Nimeni nu poate înţelege ce fericit sunt acum. Abia aştept să vă văd, Madridistas. Vă mulţumesc pentru sprijinul incredibil", a scris Mbappe pe instagram. 

Mbappe şi-a anunţat plecarea de la PSG pe 10 mai 

"Am spus mereu că voi vorbi când va veni timpul. Aşa că am vrut să vă anunţ pe toţi că acesta a fost ultimul meu an la Paris Saint Germain. Nu îmi voi prelungi contractul, iar aventura mea aici va ajunge la final în câteva săptămâni. Voi juca ultimul meci pe Parc des Princes duminică. Sunt multe emoţii la mijloc, pentru că au fost mulţi ani în care am avut ocazia şi imensa onoare de a face parte din cel mai mare club francez, unul dintre cele mai bune din lume. A fost prima mea experienţă la un club unde e multă presiune, am crescut mult ca jucător, am fost alături de unii dintre cei mai buni fotbalişti din istorie. Am crescut şi ca om, cu toată gloria şi cu toate greşelile pe care le-am făcut. 

Vreau să le mulţumesc colegilor mei, tuturor pe care i-am avut. Dar şi tuturor antrenorilor pe care i-am avut aici, de la Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Cristophe Galtier, până la Luis Enrique. De asemenea, le mulţumesc directorilor sportivi, Leonardo şi Luis Campos, membrilor staff-ului din club, celor pe care nu îi vede nimeni. Toţi aceşti oameni incredibili, care dau totul pentru club, merită să fie apreciaţi", a declarat Kylian Mbappe. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?