Fotbal international Kylian Mbappé, în tricoul celor de la Real Madrid. S-a făcut mutarea mult așteptată

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Superstarul francezilor de la PSG va fi prezentat oficial în tricoul noii formații săptămâna viitoare.



Prima imagine cu Mbappé, în tricoul madrilenilor

Superstarul francez Kylian Mbappé este gata să se alăture formației Real Madrid, toate documentele formale fiind finalizate. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Real Madrid urmează să-l anunțe pe Mbappé ca nou jucător al echipei campioane a Spaniei la fotbal săptămâna viitoare, după triumful din Liga Campionilor.

„Galacticii” au învins formația germană Borussia Dortmund în finala Champions League, desfășurată pe stadionul Wembley, cu scorul de 2-0, sâmbătă seară. (D. Carvajal, Vini jr.). Astfel, madrilenii au câștigat al 15-lea trofeu european din istorie, înregistrând ultimul meci în tricoul lui Real Madrid pentru Toni Kroos, fotbalist care se va retrage din activitate după competiția EURO 2024.

Mbappé părăsește Ligue 1

Starul echipei Paris Saint-Germain a fost omagiat de Ligue 1 înaintea ultimului său meci în competițiile interne franceze, respectiv finala Cupei Franței, câștigată în fața celor de la Olympique Lyon, scor 2-1.

Kylian Mbappé și-a început cariera în Ligue 1 în sezonul 2015-2016, evoluând în 246 de meciuri și marcând 191 de goluri. Performanțele sale remarcabile l-au transformat într-un simbol al fotbalului francez și într-un model pentru tinerii jucători.

Potrivit publicației spaniole La Razon, citată de Daily Mail, Mbappé și-a cumpărat o vilă în cartierul exclusivist La Moraleja din Madrid, unde dețin proprietăți și alte vedete precum Sergio Ramos și Richard Gere. Vila a costat 20 de milioane de euro și va deveni noua reședință a lui Mbappé în capitala Spaniei.

Kylian Mbappé și-a luat rămas bun de la PSG într-un mod grandios, lăsând în urmă amintiri de neuitat și o moștenire fotbalistică impresionantă. Pe măsură ce se pregătește să înceapă un nou capitol la Real Madrid, fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va realiza în continuare superstarul francez.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?