Fotbal international Kylian Mbappé, prezentat abia în august la Real Madrid. Ce i se pregătește starului francez și de ce întârzie debutul acestuia

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal Real Madrid ar putea să facă prezentarea fotbalistului francez abia în luna august, din cauza multitudinii de activități pe care o au atât clubul spaniol, cât și actualul superstar al celor de la PSG, în această vară.



Real Madrid nu găsește timp pentru superstarul francez

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid l-ar putea prezenta oficial pe Kylian Mbappé, viitorul său superstar, abia în luna august, din cauza calendarului încărcat din această vară, scrie cotidianul sportiv madrilen AS, citat de Agerpres.

Actualul lider din La Liga vrea să-i organizeze lui Mbappé o prezentare grandioasă pe stadionul Santiago Bernabeu, „după modelul Cristiano Ronaldo”, dar acest lucru nu pare posibil în lunile următoare, conform sursei citate.

Mbappé, care și-a anunțat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, nu a comunicat deocamdată în mod public viitoarea sa destinație, însă nimeni nu are nicio îndoială că aceasta este Real Madrid.

Clubul spaniol ar dori să îl prezinte pe căpitanul selecționatei franceze înaintea competiției din Germania, EURO 2024 (14 iunie-14 iulie), însă această variantă pare compromisă. PSG va disputa ultimul său meci din Ligue 1 pe 18 mai, în timp ce Real Madrid își va încheia sezonul o săptămână mai târziu, când va juca pe teren propriu împotriva formației Betis Sevilla, meci la finalul căruia va avea loc potențiala sărbătorire a celui de-al 36-lea său titlu de campioană a Spaniei. Eveniment care nu va putea fi suprapus în niciun caz cu prezentarea lui Mbappé, conform AS.


De asemenea, PSG și Real Madrid sunt în continuare în cursa pentru câștigarea Ligii Campionilor, competiție a cărei finală este programată în data de 1 iunie, pe stadionul Wembley.

În condițiile în care selecționerul Franței, Didier Deschamps, urmează să-și convoace elevii la sfârșitul lunii mai, în vederea participării la EURO 2024, sunt puține șanse să să găsească o „fereastră” pentru prezentarea lui Mbappé.

„Să-i ceri lui Deschamps să-l lase pe Mbappé să plece din cantonament pentru o zi atât de încărcată precum prezentarea sa nu este foarte rezonabil. Nu este ușor pentru ei să accepte acest lucru”, a recunoscut o sursă din cadrul clubului Real Madrid, citată de AS.

Mai mult decât atât, acordul dintre PSG și Mbappé se încheie oficial pe 30 iunie. În aceste condiții, mult așteptata întâlnire dintre Mbappé și fanii lui Real Madrid ar urma să aibă loc mai târziu, în luna august, după revenirea echipei spaniole din turneul pe care îl va efectua în Statele Unite.

Jucătorii antrenorului Carlo Ancelotti vor disputa ultimul lor amical pe pământ american în compania englezilor de la Chelsea, pe 6 august. Prezentarea lui Kylian Mbappé, ar putea avea loc, așadar, după această dată și înainte de debutul noii ediții a campionatului Spaniei, pe 17-18 august, conform cotidianului spaniol.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel