Superliga Romaniei La ce echipă pleacă Jair? Petrolistul își încheie contractul în vară cu „lupii galbeni”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistului brazilian îi va expira contractul cu Petrolul Ploiești la finalul actualului sezon, având mai multe variante de cluburi din străinătate unde să plece.



Semnează Jair cu o echipă din a treia ligă arabă?

Cu toate că Petrolul Ploiești nu a scăpat încă de riscul retrogradării în divizia secundă de fotbal, fotbalistul brazilian Jair, în vârstă de 29 de ani, are în vizor mai multe cluburi din străinătate la care va juca după ce contractul cu „lupii galbeni” va expira în această vară. Cel mai bine cotat jucător al ploieștenilor, Jair, negociază cu mai multe cluburi, doar că împreună cu unul dintre acestea discuțiile ar fi mai avansate.

Petroliștii i-au făcut brazilianului o ofertă de prelungire a contractului, cu o majorare a salariului de la 8.000 euro la 10.000 euro, doar că plecarea sa de la clubul prahovean pare mult mai aproape de realizare.

Una dintre opțiunile cele mai surprinzătoare este un eventual contract cu Al-Ula, o formație proaspăt promovată în cea de-a treia divizie de fotbal din Arabia Saudită. 

Despre următoarea mișcare a lui Jair a vorbit agentul său, care nu a oferit foarte multe detalii: „Vom lua decizia potrivită după ce se termină sezonul în România. E prea devreme acum să discutăm despre viitorul lui Jair. Totul e posibil. Dar momentan perioada de transferuri nu e deschisă”, a spus Alessandro Pezzoli, pentru sportpesurse.ro

Cu toate acestea, Al-Ula nu reprezintă singura opțiune pentru Jair, acesta luând în calcul și o propunere din Cipru, de la o formație de cupe europene.

Jair a jucat 71 de partide în tricoul Petrolului în Liga 1, reușind să înscrie 10 goluri, acesta fiind cotat la 1 milion de euro, potrivit transfermarkt.com.

Petrolul Ploiești a suferit un eșec pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-2, în cea de-a șaptea etapă a play-out-ului SuperLigii, ceea ce a determinat apropierea echipei de „linia roșie” a clasamentului. Prahovenii se află cu o poziție mai sus de moldoveni, care au șansele de a încheia play-out-ul pe un loc nesperat de mulți, la începutul anului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?