Stiri La ce sport olimpic ai câștiga trofeul, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Annie Spratt
Sursa foto: unsplash, autor Annie Spratt

Steaua ta astrologică deține toate secretele până la horoscopul tău. Află care este sportul olimpic la care ai câștiga trofeul, în funcție de semnul tău zodiacal.



BERBEC (21 martie - 19 aprilie): Canoe/caiac-canoe

Berbecii sunt lideri înnăscuți care sunt obișnuiți să fie cool și să dețină controlul. Canotajul și caiacul necesită o cantitate intensă de concentrare și control pe care numai un Berbec o poate invoca la comandă. Ia-ți vâsla și pune-te în mișcare!

TAUR (20 aprilie - 20 mai): Ciclism

Răbdarea este cu siguranță o virtute, iar răbdarea Taurului este de neegalat. Ciclismul necesită tipul de răbdare și stabilitate pentru care Taurul este cunoscut. Odată ce un Taur își propune ceva, nu se va opri în fața a nimic pentru a-și atinge obiectivul - indiferent cât de mult timp va dura. Rezistența ta a fost făcută pentru ciclism.

GEMENI (21 mai - 20 iunie): Badminton

Gemenii gândesc repede și sunt întotdeauna gata să facă față unei provocări. Nimic nu necesită reflexe mai rapide și o gândire mai rapidă decât badmintonul.

RAC (21 iunie - 22 iulie): Volei

Racii nu se tem să își suflece mânecile și să se murdărească pe mâini (sau pe nisip, în acest caz). Intuiția punctuală a unui Rac este cea mai potrivită pentru acest sport olimpic palpitant.

LEU (23 iulie - 22 august): Scrimă

Flerul dramatic și măiestria artistică a scrimei este specialitatea acestui semn zodiacal. Cu prezența impunătoare și elegantă a Leului, acest sport a fost făcut pentru el.

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie): Călărie

Nu este surprinzător faptul că cel mai organizat și mai atent la detalii semn al zodiacului ar excela în acest sport. Perfecțiunea este ceea ce le place Fecioarelor și nimic nu simbolizează mai bine această trăsătură decât eleganța unui cal.

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie): Gimnastică

Ascultați, Balanță: v-a fost destinat să fiți un campion în gimnastică. Cunoscută ca semnul echilibrului, Balanța are toate calitățile unei adevărate gimnaste.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie): Scufundări

Marii scafandri au nevoie de disciplină și de un exterior calm și rece - două lucruri pe care Scorpionii le au din belșug. Fie că mergeți solo sau alegeți traseul sincronizat, acest sport este pentru voi.

SAGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie): Arcaș

Săgetătorul poartă simbolul arcașului, deci Săgetătorul este un profesionist înnăscut cu arcul și săgeata. Direct în abordarea lor și excelent la vizualizare, nu este deloc greu pentru un Săgetător să nimerească ținta de la o distanță de 70 de metri.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie): Atletism

Perseverența și ambiția sunt forțele motrice ale Capricornului. Capricornii nu se lasă descurajați de nicio sarcină, făcând din atletism sportul lor.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie): Marinar

Vărsătorul este cunoscut pentru faptul că este extrem de independent și este întotdeauna de acord cu curentul. Un bun marinar trebuie să fie capabil să meargă acolo unde îl duce vântul (la propriu), așa că nu este o surpriză că Vărsătorul are acest talent. 

PEȘTI (19 februarie - 20 martie): Înotul

Pești este un partener de înot. Născut pentru a fi în apă, acest semn va perfecționa toate cele patru brațe mai repede decât poți spune Michael Phelps. Ești stăpân pe acest semn de apă, Pești.

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Stiri
Tagurile articolului: sport trofeu zodii





DC Media Group Audience
pixel