Superliga Romaniei "La Rapid ori eşti campion, ori eşti dat afară". Primele reacţii după numirea lui Viorel Moldovan ca preşedinte

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Viorel Moldovan a fost prezentat ca noul preşedinte al clubului FC Rapid, după despărţirea de Daniel Niculae. 



"Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri.

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, a transmis Viorel Moldovan. 

Valeriu Iftime spune că lui Moldovan nu îi va fi uşor la Rapid, pentru că presiunea rezultatelor va fi una mare. 

"Interesantă mutare. Cred că e o meserie grea, să fii preşedinte la Rapid. Şi antrenor la Rapid. La echipele astea cu pretenţii, care au public şi o galerie extraordinar de activă şi de incisivă, îţi trebuie oameni cu mare experienţă, pentru că nu ai voie să ratezi. Ori eşti campion, ori eşti dat afară la Rapid. Şi e normal să fie aşa. Pentru că aşa s-au setat valorile acestui club, şi e foarte bine că s-au setat în sistemul ăsta. 

Va fi greu pentru Viorel Moldovan. E un om cu multă experienţă şi sper să aibă nivelul de a conduce un club precum Rapid. Eu doar atât spun, la Rapid orice meserie e grea. Când vrei performanţă, în orice moment trebuie să fii cel mai bun. Trebuie să câştigi Cupa României, campionatul, iar asta te obligă foarte tare", a declarat Valeriu Iftime la Prosport Live. 

Viorel Moldovan vrea Rapidul în Europa

"Pretențiile sunt mari în acest nou sezon. Ne dorim locurile 1-3, respectiv câștigarea Cupei României și participarea automat la finalul sezonului în cupele europene. Rapidul trebuie să se întoarcă pe plan internațional, dar înainte de a se întoarce acolo, trebuie să obțină toate aceste rezultate în campionatul intern și să devenim mai puternici decât sezonul trecut, să oferim satisfacție publicului care clar a fost dezamăgit”, a completat Viorel Moldovan, într-un interviu exclusiv pentru Rapid TV.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?