Echipa nationala Ladislau Boloni a vorbit cu presa maghiară despre echipa naţională a României

Data publicării:
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Ladislau Boloni a făcut mai multe declaraţii despre echipa naţională a României în presa din Ungaria. 



”Bineînțeles, urmăresc calificările pentru Euro, în special grupele Portugaliei, Franței, României și Ungariei. Fotbalul portughez este bogat în jucători excelenți, iar echipa lui Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou în drum spre finală, după cea din 2016. 

Chiar dacă românii și-ar fi ales singuri adversarele, nu puteau fi într-o grupă mai ușoară, însă nu sunt nemeritat în fruntea clasamentului. Dar multe s-ar putea schimba din cauza a ceea ce se întâmplă în Israel! 

Naționala Ungariei a revenit după un rezultat mare și a învins Serbia, cred că poate rămâne prima din grupa sa”, a spus Boloni pentru presa din Ungaria.

Cum vede Ionuţ Lupescu viitorul naţionalei 

"Cum se vede viitorul echipei naționale? Eu am spus de la începutul campaniei că ne vom califica. Și acum cred cu tărie că ne vom califica. Pentru că multe lucruri au fost în favoarea noastră. După cum s-a văzut grupa este destul de slăbuță, din punct de vedere valoric, față de celelalte.

Avem punctele necesare. Jocul nu este strălucit, știu și băieții chestia asta, dar important este să ai puncte. Sper ca în ultimele două meciuri să luăm punctul decisiv. Nu știu dacă un punct sau o victorie ne trebuie, cât ne va fi necesar. Cu siguranță, echipa națională va trebui să-și îmbunătățească jocul la Euro 2024.

Pentru că te califici la un Campionat European, Federația primește niște bani, dar și trebuie să demonstrezi acolo alt fotbal. Pentru că, după aceea, s-ar putea să se întoarcă roata, să vii cu o imagine și mai șifonată. Cel mai bun exemplu este echipa națională de rugby, la Campionatul Mondial. Sper să nu se întâmple același lucru la fotbal", a declarat Ionuț Lupescu, citat de Digisport.

Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel