Superliga Romaniei Ladislau Boloni îi dă o veste bună lui Laszlo Dioszegi. "O să vin. Poate mă voi consulta cu Mircea Lucescu înainte"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Laszlo Boloni este marele vis al lui Sepsi Sf. Gheorghe. Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a spus de mai multe ori că ar dori să îl coopteze pe Boloni în staff-ul echipei, fie ca antrenor principal, fie pe partea administrativă. Acum, antrenorul lui Metz dă de înţeles că va lucra la Sepsi Sf. Gheorghe în viitor. 



”Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general.

Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar”, a spus finanțatorul celor de la Sepsi recent. 

Numai că Laidislau Boloni pare că s-a răzgândit. 

Păi, o să vin, o să vin. Sigur că o să vizitez Sepsi o dată, o să am curajul sau nu să lucrez, curajul şi puterea, dar voi vedea. Poate mă voi consulta cu Mircea Lucescu înainte", a declarat Ladislau Boloni, pentru Prima Sport.  

Metz este penultima în Franţa, dar începe să lege victorii 

Metz are doar 23 de puncte în Ligue 1 şi ocupă penultimul loc, direct retrogradabil. În ultimele două partide, însă, elevii lui Boloni au reuşit să lege două victorii, fără gol primit, 2-0 cu Nantes şi 1-0 cu Clermont.

"La Metz venim tare, tare din urmă. Am trăit momente dificile, grele şi nu cred că vom avea răgaz sau vreun meci uşor în campionat. Totuşi este bine să joci într-un campionat puternic, bine organizat, cu echipe puternice, chiar dacă nu joci primul rol în acest campionat", a mai spus fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni. 

Metz a vrut să îl concedieze pe Boloni, dar clubul nu a avut bani să îi plătească clauza de reziliere.

"Metz nu a avut decât cinci atacuri construite după minimum zece pase în această stagiune în Ligue 1! Și chiar dacă tehnicianul echipei grena, Ladislau Boloni, este un adept al jocului de tranziție, echipa acestuia posedă penultimul atac din campionat, cu numai 18 goluri marcate.

Deși este conștient de limitele echipei sale, patronul lui Metz nu e genul care să își demită antrenorii în timpul sezonului. El a făcut acest lucru doar de trei ori de la sosirea sa în 2009 (2). În această etapă, Boloni nu e amenințat.

Și pentru că clubul nu ar avea mijloacele necesare pentru a-l compensa pe antrenorul român, care a sosit în iunie 2022 și căruia i-a și prelungit la vară contractul până în 2025. Surse din anturajul lui Metz susțin că antrenorul este nevoit să se mulțumească cu o echipă limitată. Mercato de iarnă nu l-a ajutat", au notat cei de la L'Equipe.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?