Fotbal Laszlo Balint, fost la UTA şi Universitatea Craiova, a avut două oferte din Liga 1. De ce nu a ajuns la nicio înţelegere

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Laszlo Balint rămâne un antrenor la mare căutare în Liga 1. După experienţele de la UTA Arad şi Universitatea Craiova, antrenorul recunoaşte că a avut oferte concrete de la echipe de primă ligă. 



De altfel, antrenorul recunoaşte că nu e plăcut să fie liber de contract, dar spune în acelaşi timp că şi-a asumat acest lucru. 

“E clar că nu e o perioadă plăcută, dar e o perioadă asumată. În momentul în care acceptăm să practicăm această meserie, trebuie să acceptăm și astfel de perioade. 

Am rămas foarte conectat la tot ce înseamnă fotbalul românesc. Urmăresc absolut toate meciurile pe care le pot urmări. Sunt foarte multe informații pe care le putem extrage din această perioadă", a declarat Laszlo Balint pentru sptfm.ro.

Oferte concrete din Liga 1. Tehnicianul nu vrea, însă, să preia o echipă în plin sezon 

 

Laszlo Balint a rămas liber de contract după experienţele de la Universitatea Craiova şi UTA Arad, echipă de care s-a despărţit în aprilie 2023, iar acum spune că nu şi-ar dori, totuşi, să preia o echipă în mijlocul sezonului, fără posibilitatea de a face o pregătire temeinică. 

“Din fericire, au fost foarte multe discuții. Unele dintre ele au ajuns la nivelul unor oferte concrete. Am considerat, la momentul respectiv, că nu sunt ofertele care trebuie pentru mine. Este o situație puțin delicată când ți se propune să preiei o echipă în timpul campionatului. Există destul de multe riscuri pe care trebuie să ți le asumi ca antrenor.

Ofertele au fost din SuperLiga. Am spus mai demult că e o perioadă în care simt și îmi doresc să evoluez la nivelul SuperLigii. Eu zic că am parcurs pașii corecți în această meserie. Chiar simt că pot și că am multe de spus la nivelul SuperLigii. De aceea am spus în ultimul timp că îmi doresc să antrenez la nivelul SuperLigii sau în străinătate. 

Din SuperLigă au fost două echipe care au venit cu intenții concrete. Din varii motive, nu s-a ajuns la o colaborare efectivă. Dar am avut și o ofertă concretă din străinătate, plus multe alte discuții. Două dintre ele stau în picioare chiar și în aceste momente.”, a mai adăugat Balint.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?