Fotbal Laszlo Dioszegi are glumele la el! Ce mesaj a transmis patronul Sepsi după înfrângerea cu FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Laszlo Dioszegi nu s-a abținut de la ironii după înfrângerea echipei Sepsi Sfântu Gheorghe cu FCSB de duminică seară, scor 2-1. Acesta a realizat o serie de declarații privind numeroasele informații vehiculate în spațiul public în legătură cu meciurile „blătuite” din fotbalul românesc și implicit, cele îndreptate către clubul pe care îl conduce.



„Zilnic, zilnic, fac blaturi!”

Probabil săturat de acuzațiile despre blat în meciurile din fotbalul românesc, patronul Sepsi OSK a făcut mai multe afirmații în care confirmă, în mod ironic, că face parte din categoria oamenilor care plănuiesc partidele de fotbal înainte ca acestea să aibă loc. „Atâta m-au acuzat de blat...mi-am adus aminte ce să răspund de la chestia respectivă: '- Eu zilnic fac blaturi!'...la brutărie fac blaturi de pizza și la cofetărie, blat de tort. Zilnic, zilnic, fac blaturi - numai că blat de tort și blat de pizza!”, a afirmat patronul Sepsi Sfântu Gheorghe, amuzat de cele regăsite în spațiul public.

Nemulțumit de prestația jucătorilor 

Întrebat dacă partida împotriva FCSB de duminică seară ar fi arătat în mod diferit având o serie de jucători ce au lipsit din meci, Dioszegi nu a negat că lucrurile ar fi putut sta altfel, afirmând, totuși, că nu este mulțumit deloc de jocul arătat de către jucătorii formației sale: „Teoretic, putem să spunem că era... dar nu am fost mulțumit absolut deloc de repriza a doua. Dar asta deja a devenit o obișnuință, din păcate, în ultimele meciuri. În afară de meciul cu Petrolul și Voluntariul, repriza a doua a fost catastrofală. Acum să vedem din ce cauză!”

„Altceva nu prea am avut!”

Mai mult decât atât, acesta a făcut o analiză asupra meciului de duminică, considerând că prima repriză a fost cu totul diferită față de cea de-a doua, jucătorii săi neavând nicio șansă în cea din urmă: „La fel ca acum o lună și jumătate, erau vulnerabili [jucătorii FCSB], cel puțin ce am văzut eu în spate [..] am creat foarte multe ocazii în prima repriză. Cu nonșalanță, am ratat peste poartă, a dat și Varga Kevin...era singur cu portarul! În repriza a doua, am avut un singur șut spre poartă, care, să spunem, cu 10 cm a greșit ținta Păun...de la 16 m, parcă, a șutat spre poartă. Altceva nu prea am avut! În ultimele 10 minute, am încercat să presăm, dar nu am putut să dăm nicio centrare bună în ultimele 10 minute.”

Condiția tinerilor de 19-20 de ani, nu tocmai bună

De asemenea, Laszlo Dioszegi a mai afirmat că următoarele etape ale campionatului sunt foarte importante, iar un alt eșec al echipei sale ar putea însemna sfârșitul speranțelor la Conference League: „Trebuiau să lupte...s-a dus o etapă! Au mai rămas nouă [etape], dar trebuie să luptăm de acum încolo, nu mai e loc de pas greșit! Avem două meciuri acasă - dacă nu facem minimum minimorum patru puncte, înseamnă că încet, încet, am luat adio de la Conference League!”

Patronul de la Sfântu Gheorghe s-a pronunțat și asupra sumelor primite de către jucătorii echipei, dar și despre înnoirea contractului cu actualul antrenor, Bernd Storck. În plus, el nu s-a sfiit să-și exprime părerea privind perspectiva pe care o are tehnicianul în raport cu propria sa părere despre echipă: „Fiecare jucător are promisă o sumă pentru Conference League...fiecare are în contractul lui specificat: între 5000 de euro, 3000 de euro...6000 de euro...se cumulează primele.”

„El [Bernd Storck] are o altă viziune, mai mult vrea să joace cu tinerii... e un lucru foarte bun, dar vedem că și cei doi tineri pe care i-am avut ieri pe teren nu au rezistat nici 60 minute...deci undeva există o problemă fizică! Tinerii trebuie să se gândească de două ori înainte să se antreneze, fiindcă nu este un lucru de admirat că un jucător de 19-20 de ani nu poate să reziste 90 de minute pe teren! Ok, sunt și accidentări, dar am văzut, în afara accidentărilor, că nici condiția fizică nu era de cea mai bună calitate! [..] Noi dăm mână liberă la antrenori! [..] nu am discutat contractul propriu-zis, săptămâna asta sau maximum săptămâna viitoare o să știm deja totul. Noi, în mare parte, vrem să prelungim contractul! A atins obiectivul [despre Bernd Storck], încă un an... [nu închei un contract cu un antrenor] pe trei-patru ani, că n-ai de ce!”, a mai declarat acesta pentru Fanatik.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?