Superliga Romaniei Laszlo Dioszegi recunoaşte că echipa sa a câştigat din offside cu CFR Cluj. Înţepături pentru CCA

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Kyros Vassaras, preşedintele CCA, a analizat meciul Sepsi  - CFR Cluj, scor 2-1, şi a concluzionat că golul victoriei covăsnenilor a fost marcat din offside. Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a recunoscut greşeala arbitrilor în favoarea echipei sale, dar a lansat câteva înţepături pentru CCA. "Asta e viața! Și eu am revăzut după meci faza și recunosc că arbitrii au greșit. A fost ofsaid. Însă, nimeni de la Sepsi nu are nicio vină. Este strict problema lor, dar să știți că astfel de analize și de declarații mi-ar plăcea să apară și când se greșește împotriva noastră. Și au fost atatea meciuri.

Însă, e clar. Am puterea să recunosc că am marcat și am câștigat dintr-un gol din ofsaid, dar în momentul jocului nu am sesizat acest lucru”, a spus Dioszegi, pentru ProSport.

Kyros Vassaras a anunţat că arbitrii de la Sepsi - CFR nu vor mai fi delegaţi etapa viitoare 

"Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, transmite preşedintele CCA, conform FRF.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel