Superliga Romaniei Laurenţiu Reghecampf ar vrea să se întoarcă la FCSB. Descriere scurtă a lui Gigi Becali

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Laurenţiu Reghecampf spune că ar vrea să lucreze din nou cu Gigi Becali, pe care l-a descris în doar câteva cuvinte. ”Dintre patronii din SuperLiga, aș mai lucra cu Gigi Becali. De ce? Pentru că Gigi Becali este sincer.

Nu face lucrurile pe la spate. Aș vrea să lucrez cu Gigi”, a spus Reghecampf, la ProTV.

De ce nu a avut rezultate Reghecampf la Al Tai 

"Problemele pe care le-am găsit la Al Tai provin din încercările continue ale conducerii clubului de a interveni în munca echipei tehnice. Doreau să-și asume rolurile de antrenori. 

Nu știu de ce făceau asta, am încercat de foarte multe ori să discut cu ei. Am văzut că țin întâlniri cu jucătorii departe de antrenor. În astfel de condiții, munca nu e deloc ușoară. Cred că asta a contribuit la declinul echipei. 

Am avut mai multe întâlniri cu președintele și cu adjunctul său, mi-am explicat punctul de vedere și convingerile. Dar au continuat și m-au presat să includ în echipă jucători, lucru pe care l-am refuzat. 

Toți încercau să-l ghideze pe antrenor, să-i dea instrucțiuni. Președintele vorbea tare, dar nu-l ascultam și nu-i dădeam atenție. Am gestionat meciurile în felul meu", a declarat Reghecampf pentru presa arabă. 

Reghecampf este în continuare plătit de Al Tai 

Al Tai a retrogradat, dar Laurenţiu Reghecampf este în continuare plătit de arabi, chiar dacă nu mai este pe banca echipei. 

”Contractul meu este încă valabil și nu a fost reziliat. Încă primesc salariul lunar și trebuie să-i întrebi pe cei care conduc clubul despre acest subiect.

Ei mi-au transmis un document în care mi-au spus că nu voi mai antrena echipa”, a mai declarat Laurențiu Reghemampf.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel