Superliga Romaniei "Legenda lui Celtic, în discuţii cu Rapid". Presa scoţiană anunţă că Neil Lennon negociază cu Dan Şucu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Neil Lennon, care are în palmares cinci titluri, trei cupe ale Scoţiei şi o Cupă a Ligii ca manager al lui Celtic, poartă negocieri cu Dan Şucu pentru a prelua Rapidul, anunţă presa scoţiană. 



Conform celor de la Football Scotland, "Neil Lennon este principalul candidat pentru a deveni antrenorul celor de la Rapid Bucureşti în această vară, după ce a negociat cu clubul din România. Legenda lui Celtic nu a mai antrenat de când a fost concediat de Omonia Nicosia în 2022, după ce a câştigat Cupa Ciprului, fără să aibă însă o evoluţie extraordinară în campionat. Despre acesta s-a mai vorbit recent că ar fi favorit pentru preluarea naţionalei Irlandei, dar şi a băncii tehnice a celor de la Aberdeen". 

Antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi avut deja primele discuţii cu conducerea Rapidului, mai transmite sursa citată. 

Scoţienii l-au citat şi pe Daniel Sandu, noul director sportiv al celor de la Rapid, care a spus că "trebuie să ne dăm seama exact ce căutăm şi ce vrem atât de la jucători, cât şi de la noul staff. În acest moment nu suntem bine, dar am încredere că o nouă conducere tehnică ne va reseta şi ne va arăta ce înseamnă, de fapt, Rapidul". 

"Rapid este un gigant adormit al fotbalului românesc. Au revenit recent în prima ligă, după ce şi-au croit drum prin ligile inferioare, din cauza dificultăţilor financiare din ultimii ani", mai scriu scoţienii. 

Dan Şucu l-a anunţat pe Marius Şumudică că nu îl va aduce la Rapid 

"Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!", a transmis Șumudică, conform sursei citate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel