Superliga Romaniei Leo Strizu spune că nu a rămas la FCSB din cauza lui MM Stoica. "Ce voiaţi să auziţi? Că fac eu echipa?"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Între noiembrie 2022 şi martie 2023, antrenorul principal al FCSB, pe hârtie, a fost Leonard Strizu, deşi echipa era pregătită din umbră de Mihai Pintilii. Leo Strizu avea licenţă PRO şi, astfel, FCSB a putut evita sancţiunile regulamentare. Cu toate astea, antrenorul recunoaşte că totul a fost doar de faţadă şi spune că a plecat de la echipă din cauza lui Mihai Stoica. Invitat la "Prietenii lui Ovidiu", Leo Strizu a fost întrebat ce l-a deranjat în primul rând la FCSB.

"În primul rând nu aveai niciun cuvânt de spus! (n.r. dacă a fost pus pentru că avea licenţă PRO) Sută la sută! Chiar dacă a fost o opțiune proastă sau nu am căzut bine, de la mine n-o să auziți niciodată... Că au fost flash-interviuri sau conferințe înainte de meci, am greșit, am făcut multe greșeli. Mi-am dat două palme și mi-am zis „Trezește-te! Nu te mai apuca tu să vorbești că ești un simplu executant și trebuie să te conformezi...”. Toată lumea îmi spunea că auzim aceeași lozincă de la Strizu. Ce voiați să auziți, că fac eu echipa? Trebuia să apar că era contractul. Trebuia să vorbesc, așa, în niște termeni frumoși de echipă", a declarat Leonard Strizu.

Strizu spune că MM Stoica nu l-a vrut la FCSB

"Nu! Nu! Știam despre ce este vorba. Mihai Stoica nu m-a vrut de la început pentru că... Noi dacă am avut o prietenie, era greu ca el să mă subordoneze pe mine. Tot ce se întâmplă la Steaua (n.r. FCSB) e din cauză că sunt două capete. Jucătorii trec prin Mihai Stoica, apoi se duce totul spre Gigi. Eu cu Mihai aveam dialoguri foarte deschise, nu-mi spunea el „Așa faci” și eu să-i spun „Am înțeles”.", a mai declarat antrenorul.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel