Echipa nationala Leo Toader, antrenorul cu portarii de la echipa naţională, îl avertizează pe Horaţiu Moldovan că poate pierde locul de titular la EURO. "După 4-5 luni, e greu să revii la forma avută"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Horaţiu Moldovan s-a transferat de la FC Rapid la Atletico Madrid în această iarnă, pentru 800.000 euro, însă nu a apucat să joace nicio partidă pentru noua sa echipă. Titularul de drept la Atletico este slovenul Jan Oblak. 



Leo Toader, antrenorul cu portarii de la echipa naţională, îl avertizează pe Moldovan că îi va fi greu să emită pretenţii la postul de titular al naţionalei, dacă nu joacă deloc la echipa de club.

"Deocamdată e un semn de întrebare. Nu există nicio hotărâre decisivă. Să avem răbdare că poate va juca, poate i se va oferi șansa. Nu pot să iau hotărâri acum. Dar, o spun clar: cum a avut și Niță problemele de la Sparta și nu a jucat opt luni, e greu! Dacă ai șanse în primele luni, când nu-ți pierzi din ritm încă, după 4-5 luni va fi foarte greu să fii la forma pe care ai avut-o.

Sper ca el să prindă niște meciuri, am ținut legătura în permanență cu el. M-am interesat de modul cum se lucrează acolo. Nu am ajuns încă să-l văd la antrenamente, are abia o lună și ceva. Am să-mi fac timp să ajung și la el după acțiunea asta din martie, prin aprilie să mă duc să îl văd la antrenamente. Mă voi duce în mod oficial, așa am fost peste tot.

Am fost la Nantes când era Tătărușanu, am fost la Ranieri în birou, am stat de vorbă. Am fost la Notthingham Forest, te duci ca oficial, oamenii te primesc, te lasă la antrenament. Pe mine mă interesează ce se întâmplă înainte de meci, pentru că nu prea am timp la echipa națională să-i perfecționez”, a spus Leo Toader la emisiunea Suflet de Rapidist, de pe Fanatik.

Moldovan ar putea debuta pe Metropolitano, dar nu pentru Atletico 

România va juca la Madrid un meci amical cu Columbia. Partida, care se va disputa pe stadionul Wanda Metropolitano, casa lui Atletico Madrid, ar putea reprezenta debutul portarului român pe acest stadion.

"Noul jucător al lui Atlético Madrid, Horatiu Moldovan, a jucat un rol-cheie în ceea ce privește calificarea României și ar putea debuta pe Metropolitano în acest meci, înainte să o facă la Atlético, acolo unde Jan Oblak este portarul numărul 1", au notat spaniolii de la atleti.info.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel