Formula 1 Lewis Hamilton spune că visa din copilărie să piloteze un Ferrari

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lewis Hamilton a semnat cu Ferarri şi va merge la echipa din Italia din 2025. 



Pilotul britanic Lewis Hamilton s-a declarat sâmbătă "incredibil de norocos" să-şi realizeze "un alt vis din copilărie" alăturându-se scuderiei Ferrari în 2025, după douăsprezece sezoane la Mercedes, echipă căreia îi promite un angajament total până la plecarea sa, informează AFP.

"Mă simt incredibil de norocos, după ce am realizat cu Mercedes lucruri la care nu aş fi putut visa când eram copil, să am acum oportunitatea de a realiza un alt vis din copilărie: să conduc un Ferrari roşu", a scris Hamilton pe reţelele de socializare.

Septuplu campion mondial de Formula 1 consideră că sosit timpul pentru el "să înceapă un nou capitol în viaţă", dar a ţinut totuşi să-şi liniştească fanii, precizând că a rămas concentrat pe viitoarele provocări alături de Mercedes, în condiţiile în care sezonul 2024 va debuta pe 2 martie, în Bahrain, după trei zile de teste în acest stat din Golf (21-23 februarie).

"Pentru moment, nu mă gândesc la 2025. Mă concentrez pe sezonul următor şi pe revenirea mea pe pistă cu Mercedes. Sunt mai motivat ca niciodată, sunt mai în formă şi mai concentrat ca niciodată şi vreau să ajut Mercedes să câştige încă o dată şi să închei parteneriatul meu cu echipa într-o notă bună", a asigurat el.

Acesta este primul mesaj publicat de pilotul britanic, în vârstă de 39 de ani, după anunţul răsunător al viitorului său transfer la gruparea "căluţului cabrat".

Ferrari va fi a treia echipă din cariera lui Hamilton, care şi-a făcut debutul în Formula 1 sub culorile McLaren, în 2007, iar în sezonul următor a cucerit primul său titlu mondial, la 23 de ani, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Formula 1




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel