Superliga Romaniei Lia Olguţa Vasilescu vrea unirea celor două Craiove din Liga 1. "Nici suporterii nu vor toţi, nici patronii"

Data publicării:
Facebook Universitatea Craiova
Facebook Universitatea Craiova

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, ar vrea ca FC U Craiova şi Universitatea Craiova să se unească pentru a putea lupta la titlu. 



"Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă.... Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată!

Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să știți că sunt foarte mulți... Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca și număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Deci, n-avem a ne plânge, ca să spun așa. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele. Nu știu dacă am făcut-o bine în an electoral să spun asta, dar cred că din punct de vedere al cetățeanului, nici măcar al primarului din Craiova, sunt mulți care rezonează cu mine când spun asta", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Digi24.

În noiembrie, Mihai Rotaru spunea că nu sunt şanse pentru o fuziune 

"Nu a existat vreodată o fuziune. Nu cred că ați văzut pe cineva de la noi să vorbească despre fuziune. Cu tot respectul pentru echipa dânsului, dar nu avem cum să fuzionăm. Nu cred că Universitatea Craiova din 1992 ar fi fuzionat. Eu nu am auzit nicio discuție în acest sezon. Noi facem fotbalul război. Vrem să facem Știința mare și să ajungem un club respectat. Craiova mare pentru mine este așa când nu depinde de X sau Y sau Z", a declarat Mihai Rotaru, la Liga Digi Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?