Superliga Romaniei "Liber să fiu ultra". Anunţul galeriei Rapidului înainte de meciul cu UTA Arad

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Galeria celor de la FC Rapid a luat o decizie importantă înainte de meciul cu UTA Arad, primul din noul sezon de Liga 1. "Ne pregătim pentru startul noului sezon, iar prima etapă ne vom deplasa la Arad pentru a ne susține echipa.

Împreună cu toate galeriile importante din țară, am hotărât continuarea manifestului "Liber să fiu Ultra'!"

Astfel, prin aceasta hotărâre, toți ne-am asumat promisiunea de a protesta împreună, mai presus de orice rivalitate.

Prin urmare, la meciul de la Arad nu vor fi afișate steagurile de gard ale brigăzilor, ci mesajul "Liber să fiu Ultra'!" și nu vor exista scandări care să ironizeze/jignească rivalii arădeni, precum nici riscul de evenimente violente.

Vom milita pentru o cauză comună, iar pe stadion ne vom axa strict pe susținerea favoriților.

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!

Ne vedem la Arad!
Hai Rapid!", transmit cei din Peluza Nord Rapid. 

Galeria Rapidului nu are lider 

Pe 28 iunie, Liviu Ungurean a anunţat că nu va mai fi liderul galeriei Rapidului. 

"După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile. Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă. Împreuna am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului. Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!", a transmis atunci cel cunoscut drept "Bocciu". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel