Superliga Romaniei Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, spune că decizia jucării meciului cu FCSB pe Arena Naţională a fost luată împreună cu suporterii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Meciul dintre FC Rapid şi FCSB se va juca pe Arena Naţională, chiar dacă Rapid este echipa gazdă. Totul ar fi fost decis împreună cu galeria, spune Liviu Ungurean. 



"Dragi Rapidişti,

Datorită faptului că Familia Rapid este foarte numeroasă, iar cererea de bilete pentru meciul cu fcsb este una extraordinar de mare iar noi, Familia Rapid, nu vrem să rămână niciun Rapidist afară, galeria, împreună cu stafful, am luat decizia de a disputa acest meci pe Arena Naţionala, pentru a putea arăta tuturor forța Rapidului. Nu că ar mai fi nevoie, dar Rapidiştii trebuie să ia parte la încă o pagină de istorie trăită alături de echipa noastra iubită!!!

Alături de miile de Rapidişti din țară, vor fi şi alte mii de Rapidişti din Diaspora şi, jucând acest meci pe Arena Naţionala, vom forma un ocean de inimi Vișinii, iar impreună ne vom purta echipa către o nouă victorie memorabilă!!!! La Lupta Tatăăăăă", a scris Liviu Ungurean pe Facebook.

FCSB va primi o peluză întreagă pe Arena Naţională 

"Îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să își ia bilete în acea peluză. N-avem niciun fel de probleme. Și ei vor face parte din spectacolul de la acest meci.

Da, pot să vă confirmăm că vom face tot ceea ce este omenește posibil să jucăm pe Arena Națională cu stadionul arhiplin. Sunt convins că va fi o nebunie. Este o cerere uriașă de bilete în acest moment, cum nu ne-am mai confruntat de foarte mult timp.

De-abia așteptăm această partidă și sperăm să fie un spectacol pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Și încă o dată o spun. Noi venim și întindem mâna și le spunem celor de la FCSB că respectul trebuie să fie reciproc.

În ceea ce ne privește noi vrem să promovăm civilizația și au o întreagă peluză ca să vină și suporterii lor să își încurajeze echipa. Hai, Rapidul! Sperăm într-o mare victorie împotriva FCSB-ului”, a spus Dan Șucu la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?