Fotbal Liga 2: FC Csikszereda învinge CSC Șelimbăr cu 2-0. Jucătorii sibieni pierd locul 1 după prima etapă a play-off-ului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Miercurea Ciuc a câștigat, pe teren propriu, partida contra formației sibiene Șelimbăr, scor 2-0. După un meci antrenant, harghitenii urcă pe un loc direct promovabil.



Șansă mare pentru Csikszereda să ajungă în primul eșalon

FC Csikszereda a înfruntat CSC Șelimbăr în această după-amiază, 1 aprilie, în ultimul meci al primei etape din play-off-ul Ligii 2. Harghitenii au învins sibienii pe teren propriu, scor 2-0, pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Lider de clasament într-o mare parte din actualul sezon, Șelimbăr nu are drept de promovare în Superligă, o altă echipă din Liga 2 fiind în aceeași situație, respectiv Corvinul Hundeoara. Pe de altă parte, miza partidei de astăzi dintre sibieni și harghiteni a fost foarte mare pentru Miercurea Ciuc, care luptă pentru promovare. 

În urma succesului de astăzi, Csikszereda se află pe un loc care duce direct în Superliga.

Golurile partidei de pe terenul celor de la Miercurea Ciuc au fost înregistrate de Richard Jelena (min. 18), printr-o lovitură de cap, pe când cea de-a doua reușită a fost realizată de Ervin-Raul Bakos, în minutul 31. Astfel, Miercurea Ciuc acumulează 35 de puncte și urcă două poziții în clasament, pe locul 4, un loc direct promovabil, întrucât CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, echipe mai sus clasate, nu au drept de promovare în primul eșalon. CSC Șelimbăr rămâne cu 42 de puncte și termină prima etapă din play-off, fiind în cădere, pe locul 2, și fiind depășită de Unirea Slobozia, care are 43 de puncte.

Prima etapă a play-off-ului Ligii 2 a debutat joi seară la Hunedoara, unde Corvinul și Gloria Buzău au remizat, scor 1-1.

Al doilea meci a avut loc sâmbătă, la Slobozia, unde Unirea s-a impus în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-0.

Echipele de start:

- FC Csikszereda: Gyenge – Gal-Andrezly, Apro, Kelemen, Nagy – Jebari, Veres – Balogh, Anderson, Bakos – Jelena. Rezerve: Karacsony – Vita, Botond G, Botond S, Ronai, Bence, Csuros Attila, Erwin, Gabor.

- CSC Șelimbăr: Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Mitrea – Panos, Călin – Monea, Soare, Schieb – Pop. Rezerve: Aldescu – Visic, Ayine, Gherman, Draghescu, Hernando, Deac, Rotund, Alexe.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?