Liga Campionilor Liga Campionilor, etapa a IV-a din grupe. Rezultatele de marţi, 7 noiembrie. S-a stabilit un nou record

Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

Marţi, 7 noiembrie, s-au disputat primele meciuri ale etapei a IV-a din faza grupelor Ligii Campionilor. S-au înregistrat surprize, dar a fost bătut şi un record. 



Dortmund a învins-o şi la retur pe Newcastle, scor 2-0, prin golurile marcate de Fulkrug şi Brandt. În meciul tur, germanii se împuseseră cu 1-0, pe St. James's Park. 

Barcelona a făcut surpriza serii şi a pierdut în faţa celor de la Şahtior Doneţk, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sikan, în minutul 40. 

AC Milan a obţinut prima victorie a sezonului în Liga Campionilor, în meciul în care a marcat şi primele goluri în competiţie. Meciul cu PSG a început spectaculos, fiind marcate două goluri în primele 12 minute. Skriniar a deschis scorul pentru parizieni, dar Rafael Leao a egalat imediat. Golul victoriei milanezilor a fost marcat de veteranul Olivier Giroud. 

Atletico Madrid şi-a luat revanşa în faţa lui Celtic şi a câştigat duelul de pe Wanda Metropolitano, scor 6-0. Griezmann şi Morata au marcat câte o dublă pentru trupa lui Simeone. Celelalte două goluri au fost înscrise de Lino şi Saul Niguez. 

FC Porto a învins-o pe Antwerp, scor 2-0, iar Pepe a devenit cel mai bătrân jucător care marchează într-un meci de Liga Campionilor, la vârsta de 40 ani şi 256 zile. 

"E o zi specială pentru mine. În primul rând pentru că e ziua mamei, aşa că i-am spus că o să marchez pentru ea. Să fiu la nivelul ăsta, la vârsta asta, este incredibil. Muncesc din greu, fac sacrificii, dar am şi o enormă pasiune pentru fotbal. A fost visul meu să fiu fotbalist, să joc pe stadioane pline, să mă bucur de astfel de seri. Ştiu că mai am un pic de dat înainte de a ieşi de pe teren. O să fac tot posibilul să dau tot ce am pentru Porto în fiecare zi", a declarat Pepe după meci. 

Lazio a învins-o la limită pe Feyenoord, scor 1-0, prin golul marcat de Ciro Immobile, iar Manchester City a spulberat-o pe Young Boys Berna, scor 3-0. Erling Haaland a înscris de două ori şi a ajuns la 39 de goluri în 34 de meciuri în Liga Campionilor. Al treilea gol al partidei a fost marcat de Phil Foden. 

Singura victorie a oaspeţilor de marţi a fost reuşită de RB Leipzig, care s-a impus cu 1-0 pe terenul Stelei Roşii Belgrad, prin golul lui Xavi Simmons. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel